Bakan Koca’dan Tel Abyad’daki patlamayla ilgili açıklama

Tel Abyad'daki patlamaya ilişkin açıklamada bulunan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "2 polisimiz şehit oldu, 7 polisimiz yaralandı. Yaralılar, 8 ambulans ve 2 UMKE timiyle Şanlıurfa'ya nakledildi" bilgisini verdi.
Mevlüt Peker
|
30 Nisan 2023, Pazar - 22:57
Bakan Koca’dan Tel Abyad’daki patlamayla ilgili açıklama

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, Suriye'nin Tel Abyad ilçesinde bulunan bir polis noktasında patlayıcı malzemelere müdahale sırasında yaşanan patlamada yaralı 7 polis memurunun Şanlıurfa'ya nakledildiği bilgisini verdi.

Sağlık Bakanı Dr. Koca, Suriye'deki patlama ile ilgili sosyal medya platformu Twitter’daki @drfahrettinkoca onaylı hesabından paylaşım yaptı.

Tel Abyad ilçesinde meydana gelen patlamada polis özel harekat (PÖH) mensubu 2 polis memurunun şehit olduğu ve 7 polis memurunun yaralandığı bilgisini veren Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, açıklamalarını şu şekilde sürdürdü:

"Yaralılar, 8 ambulans ve 2 UMKE timi ile Şanlıurfa'ya nakledildi. Şehit olan kahraman polislerimize Allah'tan rahmet; yakınlarına, milletimize, polis camiasına başsağlığı diliyor, yaralılara geçmiş olsun diyorum. Bir an önce şifa bulmaları için elimizden geleni yapacağız."

http://www.ankaramasasi.com/haber/2080573/bakan-kocadan-tel-abyaddaki-patlamayla-ilgili-aciklama
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.