Oğan: Selçuk Bayraktar’ı destekleyeceğiz

Halkı HDP ile HÜDA PAR arasında sıkıştırmayacaklarını söyleyen ATA İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan, İHA ve SİHA üretimini sürdüreceklerini belirterek, "Sayın Selçuk Bayraktar'ı bu anlamda destekleyeceğiz. Çünkü güzel bir iş yapıyor, önemli bir iş yapıyor. Ama eksiklikleri var. Onu da tamamlayacağız. Savunma sanayi bizim olmazsa olmazımızdır. Var olanları destekleyeceğiz, yeni projeler ekleyeceğiz." diye konuştu.
Mevlüt Peker
|
01 Mayıs 2023, Pazartesi - 01:11
Oğan: Selçuk Bayraktar’ı destekleyeceğiz

Ata İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan, Habertürk'teki canlı yayında genç kitlenin kendilerine doğru yöneldiğini belirterek, gençlerin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'den kendilerine kaydığını söyledi. Kendilerinin gençlerle projelerini konuşarak dikkatlerini çektiklerini vurgulayan Oğan, "Yeni bir dil kullanıyoruz. O sebeple bizim oylarımız artıyor" dedi. Seçimlerin ikinci tura kalması durumunda alacakları kararı açıklayan Oğan, "Türk milliyetçiliği hareketinin temel ve taban güçleriyle karar vereceğiz. Vatandaşlarımız bize güvensinler. Biz vatandaşlarımızın güvenini hiçbir zaman boşa çıkarmadık" şeklinde konuştu. Seçim güvenliği meselesinin sonuçları doğrudan etkileyeceğini belirten Oğan, bu konunun tartışılmasını talep etti ve "Sinan Oğan, Türk milliyetçilerinin birleşmesine ve bu ülkeyi yönetmesine talip" açıklamasında bulundu.

Savunma sanayini geliştireceklerini vurgulayan Oğan, askeri teknolojiyi sivil teknolojiye çevirecek bir fon kuracaklarını da sözlerine ekledi. İHA ve SİHA üretimine devam edeceklerini belirten Oğan, "Sayın Selçuk Bayraktar'ı destekleyeceğiz. Savunma sanayi bizim olmazsa olmazımızdır. Var olanları destekleyeceğiz, yeni projeler ekleyeceğiz" dedi. Küresel ve uluslararası piyasalara güven veren bir ekonomi politikası uygulamaları gerektiğini belirten Oğan, Merkez Bankasının başına bağımsız ve güvenilir bir ismi atamaları gerektiğini söyledi. Ayrıca Türkiye'de her şeyden vergi alındığını, ranttan vergi alınmadığını ve Türkiye'nin en önemli sorununun adalet olduğunu vurgulayarak, "Ekonomi çok önemli bir sorun, adaleti sağlamazsanız ekonomide bir şey yapamazsınız. Türkiye'yi bir çip üssü haline getireceğiz. Bu ülkeye adalet getireceğiz, adalet gelmeden hiçbiri gelmez" diye konuştu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2080579/ogan-selcuk-bayraktari-destekleyecegiz
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.