“Savaş çıkacak!” Aile, yeni bölümüyle bu akşam Show TV'de

Salı akşamları Show TV'de ilgiyle izlenen ve takip edilen Aile, yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek.
Ecem Çetin
|
02 Mayıs 2023, Salı - 15:59
“Savaş çıkacak!” Aile, yeni bölümüyle bu akşam Show TV'de

Hikayesi ve oyuncu kadrosuyla dikkat çeken, salı akşamları milyonları ekrana kilitleyen Aile, heyecan dolu yeni bölümüyle nefes kesecek. 

Bu akşam ekrana gelecek heyecan ve aksiyon dolu bölümünde Soykanlar, İlyas Koruzade tehlikesi ile karşı karşıya kalacak.

Aile’nin bu akşam ekrana gelecek yeni bölümünden yayınlanan ön izleme sahnesinde; Yağmur’un çiftlik evine geldiğini gören Hülya’nın tepkisi sert oluyor. Kardeşini korumaya çalışan Devin’in sözleri üzerine Hülya, Serhat’ın öldüğünü anlayarak Aslan’la yüzleşiyor. Serhat’ı öldürdüklerini açıklayan Aslan, Soykan ailesini şoke ederken, Hülya’nın büyük bir korku yaşadığı görülüyor. Hülya’nın “Savaş çıkacak” sözleri gerilimi artırırken, yeni bölümde yaşanacak heyecan dolu gelişmeler merakla bekleniyor.   

Ay Yapım imzalı diziyi, Hakan Bonomo kaleme alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Ahmet Katıksız oturuyor. 

Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın başrolde olduğu dizinin oyuncu kadrosunda Nejat İşler, Canan Ergüder, Ushan Çakır, Umutcan Ütebay, Yüsra Geyik, Mert Denizmen, Ecem Simge Yurdatapan ile usta oyuncular Levent Ülgen, Emel Göksu ve Nur Sürer gibi isimler yer alıyor.

‘Aile’ yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00’de Show TV’de!

Aile 9. Bölüm 2. Ön İzleme; 

http://www.ankaramasasi.com/haber/2080786/savas-cikacak-aile-yeni-bolumuyle-bu-aksam-show-tvde
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.