Kargocu olduğunu söyleyip dehşet saçtı: 1 ölü

Kocaeli’nde kendini kargocu olarak tanıtan zanlı, kurşun yağdırdığı kişiyi öldürüldü.
Mevlüt Peker
|
02 Mayıs 2023, Salı - 19:43
Kargocu olduğunu söyleyip dehşet saçtı: 1 ölü

Kocaeli ilinin Gebze ilçesinde kendini kargocu olarak takdim eden zanlı, tabanca ile 5 el ateş ettiği şahsı öldürdü. Başında kast bulunduran zanlının motosikleti ile olay yerine geliş ve ayrılış anları ise güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Cinayet, sabah vakitlerinde Kocaeli ilinin Gebze ilçesine bağlı Yavuz Selim Mahallesi’nde yaşandı. İsmi henüz öğrenilemeyen bir zanlı, Ankara Caddesi'ndeki 3 katlı binaya gelerek, Serkan K.'nın yaşadığı 2. kata çıktı.

İddialara göre 44 yaşındaki Serkan K.'nın evinin kapısının ziline basan zanlı, kendisine “Kim o?” diye seslenen maktule “kargocu” olduğunu ve “paket teslim etmek için geldiğini” söyledi ve Serkan K.'dan kapıya gelmesini istedi.

Motosikletli ve kasklı zanlı, kapıya yaklaşan 44 yaşındaki Serkan K’yı, tabanca ile 5 el ateş etmek suretiyle yaraladı.

Zanlı kaçarken silah seslerini duyanlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbar etti. İhbar üzerine 112 Acil Çağrı Merkezi, bildirilen adrese sağlık ekipleri ve polis ekipleri yönlendirdi. 

Olay yerine gelen sağlık ekipleri Serkan K’ya ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansla hastaneye götürdü. Ağır yaralı haldeki Serkan K, doktorların müdahalelerine rağmen kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Zanlının motosikletle binaya geliş anları ile Serkan K.'yı vurduktan sonra yeniden motosikletine binerek olay yerinden ayrılış anları güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Olayla ilgili başlatılan soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2080809/kargocu-oldugunu-soyleyip-dehset-sacti-1-olu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.