Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, PFDK'ya sevk edildi

TFF (Türkiye Futbol Federasyonu) Hukuk Müşavirliği, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'u, PFDK’ya (Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu) sevk etti.
Mevlüt Peker
|
02 Mayıs 2023, Salı - 23:30
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, PFDK'ya sevk edildi

Türkiye Futbol Federasyonu’ndan (TFF) yapılan yazılı açıklamaya göre, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'un, Fenerbahçe Kulübünün sportmenliğe aykırı hareketi sebebiyle tedbirsiz olarak Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk edilmesi kararı alındı.

Beşiktaş Kulübü asbaşkanları Serhan Çetinsaya ve Emre Kocadağ da Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç ile aynı gerekçeyle Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna sevk edildiler.

Demir Grup Sivasspor müsabakasında kırmızı kart çıkan Fenerbahçeli oyuncu İrfan Can Kahveci ile Arabam.com Konyaspor karşılaşmasında kırmızı kartla müsabakadan ihraç edilen Trabzonsporlu Anastasios Bakasetas da kural dışı hareket sebebiyle Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna gönderildi.

Beşiktaş, Trabzonspor, Bitexen Giresunspor ve Fenerbahçe de çeşitli gerekçelerle Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna sevk edildi.

Diğer taraftan Giresunspor'dan ayrılmaya karar veren teknik direktör Hakan Keleş'in de Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna sevk edilmesi kararlaştırıldı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2080824/fenerbahce-baskani-ali-koc-pfdkya-sevk-edildi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.