Ali Yalçın kimdir?

Eğitim-Bir-Sen İstanbul 4 No'lu Şube Başkanı ve Memur Sen'in yeni genel başkanı Ali yalçın kimdir? Çeşitli yöneticilik görevlerinde bulunan Ali Yalçın nereli, kaç yaşında? İşte Ali Yalçın hakkında merak edilenler...
Suat Mutlu
|
03 Mayıs 2023, Çarşamba - 10:53
Ali Yalçın kimdir?

Ali Yalçın 1975 yılında Tokat'ta dünyaya geldi. Yalçın, eğitimini  Gazi Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Makine Bölümü tamamlayarak mezun oldu. Yalçın  Maltepe Üniversitesi'nde Eğitim Yönetimi ve Denetimi yüksek lisans eğitimini tamamlamıştır.

Kariyeri

MGV Gazi Üniversitesi Öğrenci Başkanlığı ve MGV Üniversite Öğrenci Yurdu Müdürlüğü görevlerinde bulunan Yalçın, ilk görevini Şırnak İstiklal İlköğretim Okulu'nda yaptı. Yalçın, burada  öğretmenlik ve müdür yardımcılığı olmak üzere 5 yıl görev yapmış daha sonra  İstanbul Sultanbeyli Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcılığı, Maltepe Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu Müdür Vekilliği, Sancaktepe Halk Eğitim Merkezi Kurucu Müdürlüğü yapmıştır. 

Ali Yalçın, Memur-Sen İstanbul İl Sekreterliği, Sancaktepe Belediyesi Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyeliği ve Çalışma Hayatı ve Sendikal Haklar Çalışma Grubu sorumluluğu  gibi görevlerde bulundu. Yalçın, 2004'tengünümüze Eğitim-Bir-Sen İstanbul 4 No'lu Şube Başkanlığı görevi ve  Pendik Ertuğrulgazi İlköğretim Okulu Müdürlüğü görevinde bulundu. 

Ali Yalçın, Şubat 2011'de yapılan 4. Olağan Genel Kurul'da Genel Basın Yayın Sekreterliği'ne seçildi ve Şubat 2015'te yapılan 5. Olağan Genel Kurul'da Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanlığı ve de Nisan 2015'te yapılan Memur-Sen 5. Olağan Genel Kurulu'nda yapılan seçimle Memur-Sen Genel Başkanlığı'na seçilmiştir.

Kitapları

-  Yönetici Sınavlarına Hazırlık

-Şeflik Sınavlarına Hazırlık

-Görevde Yükselme Sınavlarına Hazırlık

http://www.ankaramasasi.com/haber/2080877/ali-yalcin-kimdir
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.