Cengiz Kurtoğlu konserinde yangın! Bakan hızlıca uzaklaştırıldı

Mersin ili Tarsus ilçesinde Cengiz Kurtoğlu konserinde yangın çıktı. Cengiz Kurtoğlu hemen sahneden inerken, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati de ivedilikle bölgeden uzaklaştırıldı.
Mevlüt Peker
|
05 Mayıs 2023, Cuma - 00:02
Cengiz Kurtoğlu konserinde yangın! Bakan hızlıca uzaklaştırıldı

Mersin ilinin Tarsus ilçesinde düzenlenen Cengiz Kurtoğlu konserinde teknik malzemelerin yer aldığı tırda dev jeneratör bir anda alev aldı. Çıkan yoğun duman sebebiyle Cengiz Kurtoğlu hemen sahneden inerken, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati de bölgeden hızla uzaklaştırıldı.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Mersin İl Teşkilatı tarafından Mersin’in Tarsus ilçesinde Cengiz Kurtoğlu konseri düzenlendi. Cengiz Kurtoğlu konseri esnasında teknik malzemelerin yer aldığı tırda teknik malzeme kaynaklı yangın çıktı. Jeneratörün yandığı öğrenilen olayda sahneye kadar gelen duman sebebiyle, konsere katılan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, korumalar tarafından ivedilikle olay yerinden uzaklaştırılarak makam aracına alındı. Ünlü sanatçı Cengiz Kurtoğlu ise yükselen duman sebebiyle hemen sahneden indi.

Olay yerine kısa sürede gelen itfaiye ekipleri ise yangını söndürürken, konsere gelen vatandaşlar panik halinde dağıldı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2081078/cengiz-kurtoglu-konserinde-yangin-bakan-hizlica-uzaklastirildi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.