Kemal Kılıçdaroğlu ekonomi kadrosunu açıklayacak

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, ‘Şampiyonlar Ligi’ dediği ekonomi ekibini cumartesi günü Maltepe mitinginde açıklayacak.
Ankara Masası
|
05 Mayıs 2023, Cuma - 11:14
Kemal Kılıçdaroğlu ekonomi kadrosunu açıklayacak

Önceki gün DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ı evinde ağırlayan CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ekonomi kurmaylarını açıklama teklifine sıcak baktığı iddia edildi.

Buna göre ittifakta yer alan partiler ekonomi yönetiminde yer alacak listeleri Kemal Kılıçdaroğlu'na sundu. Bu isimleri Kemal Kılıçdaroğlu, cumartesi günü İstanbul Maltepe'de yapacağı mitingde sahneye çıkararak, ekonomi reçetesini halkla paylaşacak.

Bakanlık ikiye ayrılacak

Millet İttifakı iktidara gelirse, Hazine ve Maliye Bakanlığı birbirinden ayrılacak. Hazine'nin başına Prof. Dr. Bilge Yılmaz, Maliye'nin başına da CHP'li Bülent Kuşoğlu getirilecek. Ali Babacan'ın ise Cumhurbaşkanı Yardımcısı olarak ekonomik kurumların koordinasyonundan sorumlu olması bekleniyor.

Kemal Kılıçdaroğlu, Ali Babacan'la birlikte paylaştığı videoda " Bu krizden çıkaracak sonrasında da kalıcı refaha ulaştıracak ekipler hazır. Birkaç gün içerisinde bu Şampiyonlar Ligi kadrosunu da göreceksiniz" diye konuşmuştu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2081126/kemal-kilicdaroglu-ekonomi-kadrosunu-aciklayacak
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.