Akif, Nebahat’in peşinde! Kardeşlerim, bu akşam ATV'de!

Kalplere dokunan sıcacık hikâyesi ve oyuncu kadrosuyla dikkat çeken “Kardeşlerim” yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00'de ATV'de!
Ecem Çetin
|
06 Mayıs 2023, Cumartesi - 17:29
Akif, Nebahat’in peşinde! Kardeşlerim, bu akşam ATV'de!

ATV'nin sevilen dizisi Kardeşlerim,  heyecan dolu yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek.

Yeni bölümde neler yaşanacak?  

Aylaların evine tam anlamıyla yerleşip, daha ilk günden Berk’le sorunlar yaşamaya başlayan Elif için, yeni okulu Ataman Koleji’nde de durum farksızdır. Öğrendiği bir takım sarsıcı gerçekler, Oğulcan’ı çok sıkıntılı bir açmazın içine sürükler. Akif, kendini yeniden Nebahat’e affettirmenin peşine düşer. Doruk, Emel’in okul ödevi için tüm çocuklarla beraber keyifli bir organizasyona girişirken; Orhan, okulda yaşanan tatsız bir olay yüzünden, kimsenin beklemediği bir durumun içine çekilir. 

Yapımını NGM, yapımcılığını Nazlı Heptürk'ün üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Serkan Birinci oturuyor.  Senaryosunu ise, Gül Abus Semerci kaleme alıyor.  

Dizinin oyuncu kadrosu; 

Celil Nalçakan (Akif), Cüneyt Mete (Orhan), Fadik Sevin Atasoy (Şengül), Ahu Yağtu (Suzan), Simge Selçuk (Nebahat), Yiğit Koçak (Ömer), Su Burcu Yazgı Coşkun (Asiye), Aylin Akpınar (Emel), Onur Seyit Yaran (Doruk), Cihan Şimşek (Oğulcan), Melis Minkari (Aybike), Lizge Cömert (Süsen), Recep Usta (Berk), Berk Ali Çatal (Tolga), Nazlı Çetin (Leyla Barçın), Atakan Özkaya (Sarp Yılmaz), Eylül Lize Kandemir (Yasmin), Nihal Büyükağaç ve Kaan Çakır (Ahmet Yılmaz).

http://www.ankaramasasi.com/haber/2081276/akif-nebahatin-pesinde-kardeslerim-bu-aksam-atvde
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.