Akşener'den Erdoğan ve Bahçeli'ye yanıt

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Giresun'da, seçim çalışmalarında konuştu. Akşener, Erdoğan'ın miting sırasında açılan 'mutfak' pankartına ve Bahçeli'nin 'mermi' sözlerine cevap verdi.
Onur Çetinkaya
|
09 Mayıs 2023, Salı - 14:59
Akşener'den Erdoğan ve Bahçeli'ye yanıt

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin mitinglerini sürdürüyor. Millet İttifakı ortağı Akşener'in bugünkü durağı Giresun oldu.

Seçime kısa süre kala siyasi dille ilgili değerlendirme yapan Akşener, "Hayatımda böyle bir seçime ilk defa gidiyoruz. 30 yıldır aktif siyasetin içindeyim, 50 yıllık siyasi bir hafızam var. Bu kadar kötü söz, tehdit, iftira, hakaret böyle bir şey görmedim. Seçim, seçmenin bayramıdır. Biz bir seçime gidiyoruz. Seçmen hepimizin velinimetidir." diye konuştu.

" Sizi de bir ana doğurdu"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Trakya turunda Kılıçdaroğlu'na yönelik açılan 'mutfak' pankartına değinen İYİ Parti lideri, "Sayın Kılıçdaroğlu için bir pankart açmışlar, 'Karı gibi mutfağa gireceğime arı gibi çalışırım' yazıyor. Ayıptır be ayıptır. Sizi de bir ana doğurdu. Bir de karı diyorlar, keşke bir karı olabilseniz." diye konuştu. 

"Demek ki Sinan Ateş böyle katledildi"

Devlet Bahçeli'nin miting sırasında Millet İttifakı için söylediği sözlere ilişkin sert yanıt veren Akşener, Sinan Ateş üzerinden Bahçeli'ye yüklendi. 

Akşener sözlerine ,"Cumhur ittifakının küçük ortağı da dedi ki 'Bedenlerine mermi girecek'. Demek ki Sinan Ateş böyle katledildi. Recep bey, azmettireni yakalamadınız. Bu başlı başına bir tehdittir. Ama şart olsun Sinan'ı katledenlerin yakasına yapışılacak ve gereken hesap sorulacaktır." şeklinde cevap verdi.

" Erdoğan'ı sevenlerin dahi Kılıçdaroğlu'na oy vermesi lazım"

Her mitinginde 'Bir Kemal'e bir Meral'e oy istiyorum" sözünü yineleyen Meral Akşener, " Gençler rahat bir nefes alacak. Buradan AK Partili ve MHP'li kardeşlerime sesleniyorum, Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti'ye oyunuzu istiyorum çünkü Erdoğan seçilse dahi 5 yıl sonra tekrar seçilemez ve bu nedenle bu sistem değişmez. Erdoğan'ı en çok sevenlerin dahi Kılıçdaroğlu'na oy vermesi lazım, bu sistemi götüremeyiz." ifadelerini kullandı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2081562/aksenerden-erdogan-ve-bahceliye-yanit
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.