Ali Koç ve Dursun Özbek PFDK'ya sevk edildi

TFF (Türkiye Futbol Federasyonu) Hukuk Müşavirliği, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç ile Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek'i PFDK’ya (Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu) sevk etti.
Mevlüt Peker
|
09 Mayıs 2023, Salı - 23:30
Ali Koç ve Dursun Özbek PFDK'ya sevk edildi

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek'in, Galatasaray kulübünün resmi internet sayfasındaki paylaşımda sportmenliğe aykırı hareketi sebebiyle disipline gönderildiği kaydedildi. Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'un ise Fenerbahçe kulübünün resmi internet sayfasından yapılan paylaşımda hakem ve diğer müsabaka görevlileri hakkındaki açıklamaları nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna sevk edildiği aktarıldı.

Fenerbahçe, Galatasaray, Fraport TAV Antalyaspor, Yukatel Kayserispor, Demir Grup Sivasspor, Bitexen Giresunspor ve HangiKredi Ümraniyespor'un çeşitli nedenlerle disipline Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna gönderildiği belirtildi.

Kayserispor Kulübü Başkanı Ali Çamlı, Ümraniyespor Kulübü Başkanı Tarık Aksar ve Antalyaspor Kulübü Başkanı Sabri Gülel'in de hakem ve diğer müsabaka görevlileri ile ilgili açıklamaları sebebiyle Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna sevk edildiği ifade edildi.

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Tolunay Kafkas'ın sportmenliğe aykırı hareketi, sarı-lacivertli takımın oyuncusu Stylianos Kitsiou ile Demir Grup Sivassporlu futbolcu Mustapha Yatabare'nin da kural dışı hareketi nedeniyle tedbirli olarak Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna gönderildiği kaydedildi.

Spor Toto 1. Lig'den ise Sakaryaspor, Erzurumspor FK, Manisa FK ve Pendikspor’un da çeşitli nedenlerle Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna sevklerinin yapıldığı bildirildi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2081611/ali-koc-ve-dursun-ozbek-pfdkya-sevk-edildi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.