Babacan'dan Trabzon mesajı

Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile Saadet Partisi lideri temel Karamollaoğlu'nun ardından bir birlik mesajı da DEVA Partisi lideri Babacan'dan geldi. 3 partinin gençlik kollarının sokakta kol kola fotoğrafını paylaşan Babacan, ''Trabzon sokaklarında eşitliğin, birlikteliğin, kız kardeşliğin sesi yükseliyor. Biz, bu ülkenin makul sesiyiz. 14 Mayıs’ta Millet İttifakı’na vereceğiniz her bir oy; eşitliğin, adaletin, demokrasinin, katılımcılığın gücünü sağlayacak.'' dedi.
Ersin Küçükbarak
|
11 Mayıs 2023, Perşembe - 12:32
Babacan'dan Trabzon mesajı


Millet İttifakı'nın ortaklarından DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Kılıçdaroğlu ve Karamollaoğlu'nun ardından Trabzon'da çekilen bir kare ile 'birlik ve beraberlik' mesajı paylaştı.

Babacan, DEVA Partisi, CHP Gençlik Kolları, Halkçı Liseliler ve Saadet Partisi Trabzon Gençlik Kolları yelekleri giymiş 5 gencin kol kola girdiği görüntüleri paylaşarak şu ifadeleri kullandı:

"Eşitliğin, birlikteliğin, kız kardeşliğin sesi yükseliyor"

“Trabzon sokaklarında eşitliğin, birlikteliğin, kız kardeşliğin sesi yükseliyor. Biz, bu ülkenin makul sesiyiz. Biz, bunca senedir görmezden gelinen herkesin sesiyiz. 14 Mayıs’ta Kemal Kılıçdaroğlu’na vereceğiniz her bir oy; eşitliğin, adaletin, hakkın ihyasını sağlayacak. 14 Mayıs’ta Millet İttifakı’na vereceğiniz her bir oy; eşitliğin, adaletin, demokrasinin, katılımcılığın gücünü sağlayacak. Biz buradayız, seçim günü sizleri de aramıza bekliyoruz.”

http://www.ankaramasasi.com/haber/2081788/babacandan-trabzon-mesaji
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.