ABB, deprem bölgelerine 'su' desteğini sürdürüyor!

Deprem bölgelerine su desteği sağlayan Ankara Büyükşehir Belediyesi, şimdi de sağladığı anlaşma gereği suları bölgeye Adana’dan ulaştıracak
Ecem Çetin
|
16 Mayıs 2023, Salı - 10:31
ABB, deprem bölgelerine 'su' desteğini sürdürüyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7,7 ve 7,6 şiddetindeki depremlerin ardından harekete geçerek tüm imkanlarını seferber etti. 

ABB, 11 ili etkileyen ve büyük yıkıma yol açan bölgelere desteklerini sürdürüyor. 

ABB iştiraklerinden Seğmen Su, yaşanan içme suyu sıkıntısının önüne geçilmesi için depremlerin ilk gününden beri bölgenin temiz, içme suyu ihtiyacını karşılıyor. Bugüne kadar bölgede 1 milyon 500 bin litrenin üzerinde içme suyu dağıtıldı. 

ABB ve Seğmen Su,  depremzede vatandaşlara daha fazla su ulaşması için harekete geçti.

Seğmen Su, Adana’da bulunan bir firma ile anlaşma yaptı. Üzerinde “ABB” logosu ve “Satılamaz” ibaresi bulunan sular, bundan sonra anlaşma gereği bölgeye Adana’dan ulaştırılacak.

An laşma ile nakliye masraflarında yüzde 40 oranında tasarruf sağlanırken hem de depremin etkilediği iller arasında olan Adana’ya da ekonomik yönden katkı sağlanmış oldu.

"Deprem bölgemizi bir an unutmuyoruz"

ABB Başkanı Mansur Yavaş, desteğe ilişkin sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı;

" Bir yandan çalışmaya devam ederken, deprem bölgemizi bir an unutmuyoruz. İhtiyaç ve taleplerini karşılamaya aralıksız devam edeceğiz."

http://www.ankaramasasi.com/haber/2082364/abb-deprem-bolgelerine-su-destegini-surduruyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.