Erdoğan’dan şehitler için taziye mesajı

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bölücü terör örgütü PKK’ya karşı sürdürülen operasyon esnasında yaşanan çatışmada şehit olan kahraman 3 jandarma için taziye mesajı yayımladı.
Mevlüt Peker
|
16 Mayıs 2023, Salı - 18:32
Erdoğan’dan şehitler için taziye mesajı

Şırnak ili Bestler Dereler Bölgesi'nde PKK bölücü terör örgütüne karşı gerçekleştirilen terör operasyonu esnasında yaşanan çatışmada şehit olan kahraman 3 jandarmaya Allah’tan rahmet dileyen ve yaralılar için acil şifa dileğinde bulunan Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, şehit ailelerine de sabr-ı cemil niyaz etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, PKK bölücü terör örgütü ve uzantılarına karşı mücadelenin sınırlar dışında ve içinde kararlılıkla devam ettirileceğini, son terörist etkisiz duruma getirilinceye kadar da operasyonların durmayacağını vurguladı.

Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medya platformu Twitter’daki @RTErdogan onaylı hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Şırnak Bestler Dereler Bölgesi'nde bölücü terör örgütü PKK’ya karşı yürütülen operasyon sırasında çıkan çatışmada şehit düşen 3 kahraman Jandarmamıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Kahramanlarımızın ailelerine sabr-ı cemil niyaz ediyorum. Milletimizin başı sağ olsun. Bölücü terör örgütü PKK ve uzantılarına karşı mücadelemizi sınırlarımız içinde ve dışında kararlılıkla sürdürecek, son terörist de bertaraf edilene kadar durmayacağız."

3 yiğidin şehadetini duyuran İçişleri Bakanlığı ise şu açıklamada bulunmuştu:

"Şırnak Bestler Dereler Bölgesi'nde J-SİHA, Atak Taarruz Helikopterleri ve Hava Kuvvetleri Komutanlığı desteğinde, 15 Mayıs'ta, JÖH, Jandarma Komando ve Güvenlik Korucularının katılımıyla başlatılan ve devam eden operasyonda bir mağarada teröristlerle çıkan sıcak çatışmada; 2 terörist, silahlarıyla birlikte etkisiz hale getirildi. Aynı operasyonda 2 Kahraman Jandarma'mız Şehit oldu, 1 Jandarma'mız ve 1 Güvenlik Korucumuz yaralandı."

http://www.ankaramasasi.com/haber/2082432/erdogandan-sehitler-icin-taziye-mesaji
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.