Ahmet Davutoğlu, Sinan Oğan görüşmesine ilişkin açıklama!

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, ATA İttifakı cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan ile dün 3 saat süren bir görüşme gerçekleştirdi.
Ecem Çetin
|
18 Mayıs 2023, Perşembe - 11:32
Ahmet Davutoğlu, Sinan Oğan görüşmesine ilişkin açıklama!

14 Mayıs'ta yapılan Cumhurbaşkanlığı seçiminde Cumhur İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,  49, 51, Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, yüzde 44,88 ve ATA İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, 5, 17 oy aldı. 

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Ahmet Yener, seçimlerin ikinci tura kaldığını ve Türkiye'nin 28  Mayıs'ta yeniden sandık başına gideceğini açıkladı.  

İkinci turda yarışamayacak Sinan Oğan'ın, hangi adaydan yana tavır izleyeceği, desteğini kimden yana açıklayacağı merak ediliyor

Yeniden yapılacak seçim için hazırlıklar sürerken, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Ankara'da  ATA İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan ile görüştü.

"Olumlu bir görüşmeydi"

3 saat süren görüşmeye ilişkin  Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Feramuz Üstün şu açıklamayı yaptı;

"Kendisini ben davet ettim. Milletvekili olarak beraber çalışmıştık, güzel bir sohbet oldu. Olumlu bir görüşmeydi. Ben ümitliyim memleket için en doğru kararı verecektir" ifadelerini kullandı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2082622/ahmet-davutoglu-sinan-ogan-gorusmesine-iliskin-aciklama
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.