Sinan Oğan'dan dikkat çeken Ümit Özdağ açıklaması!

İkinci turda kimi destekleyeceğine ilişkin bugün açıklama yapması beklenen Sinan Oğan'dan dikkat çeken bir açıklama geldi. Oğan, "Ümit beyle dostluğumuz ve hukukumuz var. Ancak kararımız aynı olmak zorunda değil. Farklı düşünebiliriz. Aynı düşünmek zorunda değiliz" dedi.
Ecem Çetin
|
22 Mayıs 2023, Pazartesi - 09:34
Sinan Oğan'dan dikkat çeken Ümit Özdağ açıklaması!

Türkiye, 28 Mayıs'ta yeniden sandık başına gidiyor... 

İlk turda 5,17 oy alarak kilit isim haline gelen ATA İttifakı cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan'ın kimi destekleyeceği henüz belirsiz. Gözlerin çevrildiği Oğan, bugün saat 17.00'de yapacağı basın toplantısı ile kararını kamuoyuna açıklayacak.

Merakla beklenen açıklama öncesi Sinan Oğan'dan dikkat çeken açıklamalar geldi.

Sözcü yazarı İsmail Saymaz’a konuşan Oğan, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile ilgili konuştu. Oğan, Özdağ ile düşüncelerinin farklı olabileceğini aktardı. 

"Ancak kararımız aynı olmak zorunda değil"

ATA İttifakı cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan'ın açıklamaları şöyle;

"Ümit beyle tüm süreci istişareyle götürüyoruz. Hatta farklı şeyler düşünsek de istişare ediyoruz. Aramızda sıkıntı yok. Her şeyi konuşuyoruz. Sadece Ümit beyle değil, diğer arkadaşlarla da… Ümit beyle dostluğumuz ve hukukumuz var. Ancak kararımız aynı olmak zorunda değil."

"Aynı tavrı destekleyecek diye bir şey yok"

"Bugün açıklayacağınız karar aynı olmayabilir mi?" sorusuna Oğan, "Farklı düşünebiliriz. Aynı düşünmek zorunda değiliz. Tamamı aynı tavrı destekleyecek diye bir şey yok." yanıtını verdi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2083066/sinan-ogandan-dikkat-ceken-umit-ozdag-aciklamasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.