Gökçe Bahadır kimdir?

Yaprak Dökümü dizisindeki Leyla karakteriyle tanıdığımız Gökçe Bahadır kimdir? Daha birçok ünlü yapımda yer alan ve oyunculuğuyla adından sıkça söz ettiren Gökçe Bahadır kaç yaşında, nereli ve yer aldığı yapılar neler?
Suat Mutlu
|
21 Mayıs 2023, Pazar - 17:05
Gökçe Bahadır kimdir?

Gökçe Bahadır, 9 Kasım 1981 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Bahadır, lise eğitiminin ardından Akademi İstanbul'da   radyo ve televizyonculuk eğitimi ve Müjdat Gezen Sanat Merkezinde oyunculuk eğitimleri aldı. 

Kariyeri

Gökçe Bahadır, kariyer hayatına oyunculuk eğitimi aldığı sırada Fenerbahçe FM'de radyo programı sunuculuğu yaptı. Bahadır, eğitimini tamamladıktan sonra Best TV'de video jokeyliği ve daha sonra Show TV'de "Sinyal" adlı programın sunuculuğunu yaptı. 

Gökçe Bahadır, oyunculuk kariyerine 2000 yılında "Evdeki Yabancı" dizisinde yardımcı oyuncu olarak adım atmıştır. Ardından Bahadır, "Beşik Kertmesi", "Mühürlü Güller" ve "Hayat Bilgisi" gibi dizilerde yardımcı oyuncu olarak yer almıştır. Bahadır, ilk başrol deneyimini "Yaprak Dökümü" dizisinde deneyimlemiştir. Daha sonra Bahadır, "Kayıp Şehir", "Adı Efsane" ve "Ufak Tefek Cinayetler" gibi ses getiren yapımlarda yer aldı. Gökçe Bahadır, kariyerine "Ömer" adlı dizinin baş rolünde yer alarak devam etmektedir.

Filmografisi

Dizilerinden bazıları

-Evdeki Yabancı

- Mühürlü Güller

-Hayat Bilgisi

-Yaprak Dökümü

-Kayıp Şehir

-Adı Efsane

-Ufak Tefek Cinayetler

-Evlilik Hakkında Her Şey

-Ömer

Film

-Dedemin İnsanları

-Çember

-Bana Masal Anlatma

-Aşk Uykusu

-Kendi Yolumda

http://www.ankaramasasi.com/haber/2083021/gokce-bahadir-kimdir
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.