Gamze ve Tuna’yı zor günler bekliyor! Ömer, yeni bölümüyle pazartesi Star'da!

Pazartesi akşamları Star ekranında milyonları ekrana kilitleyen Ömer, yeni bölümüyle 29 Mayıs'ta ekrana gelecek
Ecem Çetin
|
27 Mayıs 2023, Cumartesi - 17:15
Gamze ve Tuna’yı zor günler bekliyor! Ömer, yeni bölümüyle pazartesi Star'da!

Hikayesi ve oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Ömer dizisi, heyecan dolu yeni bölümüyle pazartesi akşamı saat 20.00'de Star Tv'de ekrana gelecek.

Yeni bölümde neler yaşanacak?  

Tutuklanma ihtimaliyle karşı karşıya kalan Ömer, evlendiklerini söyleyerek Gamze ve Tuna'yı babasına emanet eder. Her şeyin kötüye gittiği bir zamanda ortaya çıkan bu gerçek Reşat ve ailesi için şok etkisi yaratır. Ömer’in mahkeme sonucu herkes için bir dönüm noktası haline gelir.Kocası yüzünden ardı arkası kesilmeyen sorunlarla boğuşan Nisa, kızının aşk yüzünden kendi yaptığı hataları yapmaması için ona baskı yapar. Ailelerinin karşı çıkmasına rağmen birbirinden ayrılamayan Yaman ve Emine’yi kötü bir sürpriz beklemektedir.Ömer, Hakan’ın Gamze’yi tehdit ettiğini öğrenir fakat Hakan çoktan herkesin hayatını cehenneme döndürecek bir bombanın fitilini ateşlemiştir. Sözünü dinlemeyen kızını cezalandırmak isteyen Fatma, Gamze'yi hayattaki en değerli varlığından, Tuna'dan ayırmak için harekete geçer.

Yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği Ömer’in yönetmen koltuğunda başarılı yönetmen Cem Karcı oturuyor, senaryosunu ise Gülizar Irmak kaleme alıyor. 

Oyuncu kadrosu; Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır, Barış Falay, Merve Dizdar, Zerrin Sümer, Gülçin Kültür Şahin, Onur Bilge, Gamze Karaduman, Serpil Gül, Muharrem Türkseven, Melike Güner ve Simay Barlas gibi isimler yer alıyor.



http://www.ankaramasasi.com/haber/2083778/gamze-ve-tunayi-zor-gunler-bekliyor-omer-yeni-bolumuyle-pazartesi-starda
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.