Fatih köşeye sıkışıyor! Kızılcık Şerbeti, yeni bölümüyle yarın akşam Show TV'de

Show TV'nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti, yarın akşam ekrana gelecek yeni bölümüyle nefes kesecek.
Ecem Çetin
|
25 Mayıs 2023, Perşembe - 15:41
Fatih köşeye sıkışıyor! Kızılcık Şerbeti, yeni bölümüyle yarın akşam Show TV'de

Barış Kılıç, Evrim Alasya, Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör gibi isimlerin başrolü paylaştığı Kızılcık Şerbeti, heyecan dolu yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. 

Yeni bölümde neler yaşanacak? 

Ömer, Kayhan’a fırsat vermeden ondan önce davranıp Metehan’ın oğlu olmadığı sırrını afişe etmek zorunda kalmıştır. Bu gerçek Metehan’ı özellikle aldatıldım duygusuyla mutsuz ederken, herkes için de büyük bir sürpriz olmuştur. Ömer oğluyla arasını düzeltmeye çalışırken Kayhan, Metehan’ı kendi tarafına çekmek derdindedir. Nursema ve Umut izinli olarak ilk kez buluşurlar ancak tesadüfen aynı mekanda olan Nursema’nın eski kayınpederinin varlığıyla rahatsız olurlar. Nilay’ın marangozu onu dolandırarak kaçmış ve Nilay’a bir papağan bırakmıştır. Nilay papağanı eve gizlice sokup odasında barındırmaya çalışsa da kısa sürede tüm ev halkı varlığından haberdar olacak ve aile içi ufak atışmalar yaşanacaktır. Doğa’ya yardım etmek için Aylin’le yakınlaşmaya çalışan Alev, bu işin çok kolay olmadığını kısa sürede anlayacaktır. Aylin türlü oyunlarla Fatih’i sıkıştırıp, kendinden kopmaması için çabalarken çok büyük bir engelle karşılaşacaktır.

Yapımını Gold Film'in yapımcılığını Faruk Turgut'un yaptığı diziyi Melis Civelek kaleme alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ise,  Hakan Kırvavaç ( KETCHE) üstleniyor. 

Kızılcık Şerbeti’nin oyuncu kadrosunda; Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman, Aliye Uzunatağan, Feyza Civelek, Ceren Yalazoğlu Karakoç, Emrah Altıntoprak, Feray Darıcı, Selin Türkmen, Özlem Çakar, Oral Özer, Rahimcan Kapkap, Serkan Tınmaz, Tuana Gizem Uzunlar gibi birbirinden başarılı oyuncular yer alıyor. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/2083533/fatih-koseye-sikisiyor-kizilcik-serbeti-yeni-bolumuyle-yarin-aksam-show-tvde
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.