Bahçeli'den seçim değerlendirmesi

Cumhur İttifakı ortağı Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 28 Mayıs cumhurbaşkanı seçimlerinin ardından kameralar karşısına geçti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı tebrik eden Bahçeli, Millet İttifakına eleştiride bulunarak, "Sonuca herkes saygı duymalıdır" dedi.
Onur Çetinkaya
|
28 Mayıs 2023, Pazar - 21:02
Bahçeli'den seçim değerlendirmesi

Resmi olmayan sonuçlara göre 28 Mayıs'ta gerçekleştirilen cumhurbaşkanı seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan, cumhurbaşkanı seçildi.

Cumhur İttifakı ortağı Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 28 Mayıs cumhurbaşkanı seçimlerinin ardından kameralar karşısına geçti. 

 "Sonuca herkes saygı duymalıdır"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı tebrik eden Bahçeli, Millet İttifakına eleştiride bulunarak, "Sonuca herkes saygı duymalıdır" dedi.

Bahçeli, "14 Mayıs Seçimleri öncesi Türkiye dört bir koldan ablukaya alınmış her türlü iç ve dış mahreçli operasyonlar küstahça ilerletilip ihya edilmiştir.

Sosyal medya teröristlerinin ahlaksız isnatları, küresel medyanın zehirli emelleri, egemen güçlerin zelil tezgahları, kanlı terör örgütlerinin hain eylem ve telkinleri Türkiye aleyhine çalışan etki ajanlarının alçak faaliyetleri, satılmış anket şirketlerinin sahtekar servisleri, işbirlikçi köşe yazarların bitmek tükenmek bitmeyen rezillikleri, bazı gazetelerin anormal dezenformasyonları, ekranlarından zift gibi kara propaganda yapan televizyonların faaliyetleri..." açıklamasını yaptı. 

Sözlerine devam eden MHP lideri, " 28 Mayıs fetih öncesi bir tarih olarak fethin önemi neyse siyasete de o önemi kazandıracaktır. Önümüzdeki dönemde çok şey değişecektir, her şey değişecektir. Öyle gözüküyor. İnşallah Türkiye değişmez." dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2083921/bahceliden-secim-degerlendirmesi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.