Semih Yalçın, "Partimiz, her zamankinden daha istekli, daha kararlı surette hazırlanmaktadır"

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı, İstanbul Milletvekili Semih Yalçın, “Partisince Tertiplenecek Yeni Açık Hava ve “Köyüm Benim” Sohbet Toplantıları” hakkında açıklama yaptı. Yalçın, "MHP, her seçim döneminden daha büyük heyecan ve coşkuyla, daha kavi bir imanla seçim çalışmalarını yürütmektedir. Partimiz, her zamankinden daha istekli, daha kararlı surette hazırlanmaktadır." dedi.
Onur Çetinkaya
|
29 Eylül 2022, Perşembe - 17:18
 Semih Yalçın, "Partimiz, her zamankinden daha istekli, daha kararlı surette hazırlanmaktadır"

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı, İstanbul Milletvekili Semih Yalçın, “Partisince Tertiplenecek Yeni Açık Hava ve “Köyüm Benim” Sohbet Toplantıları” hakkında sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

2023 Seçimlerinin Türkiye’de siyasi hayatın alacağı vaziyet açısından olduğu kadar, dünya tarihi ve küresel gelişmelerin seyri açısından da taşıdığı önem ortadadır diyen Yalçın, "Gayelerinin Saha çalışmalarını köylerimize kadar genişleterek ulaşılmadık kimse bırakmamak, Partimizle Cumhur İttifakının 2023 ve sonrasına dönük vizyon ve misyonunu vatandaşlarımızla paylaşmak" olduğunu belirtti.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yalçın sözlerine, "Cumhur İttifakını var eden millî irade sayesinde yürütme erkine hız kazandıran ve diğer erklerin bağımsız surette işlevlerini sürdürmesini teminat altına alan bir yönetim modeli hayata geçirilerek Cumhuriyet’imiz yeni bir evreye taşınmıştır." ifadeleriyle devam etti.


    http://www.ankaramasasi.com/haber/1807832/semih-yalcin-partimiz-her-zamankinden-daha-istekli-daha-kararli-surette-hazirlanmaktadir
    İlginizi Çekebilir

    Yorumlar (0)

    Yorumunuz İletilmiştir.