Ahsen Eroğlu'ndan seçim sonrası dikkat çeken karar!

Oyuncu Ahsen Eroğlu, seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından sosyal medya hesabından Türkiye'den gitme kararı aldığını açıkladı.
Ecem Çetin
|
29 Mayıs 2023, Pazartesi - 10:47
Ahsen Eroğlu'ndan seçim sonrası dikkat çeken karar!

Menajerimi Ara dizisinde canlandırdığı Dicle Ertem karakteriyle ününe ün katan genç oyuncu Ahsen Eroğlu, seçim sonuçlarının açıklamasının ardından dikkat çeken bir karar aldı. 

Eroğlu, sosyal medya hesabından Türkiye'yi terk edeceğini açıkladı.  

Oyuncu, “Bana gitme vakti göründü arkadaşlarım yakın zamanda” paylaşımında bulundu.

Ahsen Eroğlu, ardından bir paylaşım daha yaparak şu ifadeleri kullandı;

"Maalesef dayanabileceğim son noktaya gelmiş bulunuyorum"

"Bugün sandık başında dürüstçe çalıştım, sağ sol demeden herkese yardım ettim. Etmeye çalıştım değil, ettim. Çünkü ben böyle öğrendim. Kuralların dışına çıkılmasın diye çok çabaladım… Buna rağmen her şey karman çormandı. Sesini yükseltip azarlamaya kalktılar, her iş bilmeyenin tek bildiği bağırmak olduğu için maalesef dayanabileceğim son noktaya gelmiş bulunuyorum.

"Ne zaman olur bilemem ama insan gibi yaşamak istiyorum"

Söz verdiğim insanlara, iş arkadaşlarıma sözümü yerine getirip kendimi geliştirmek için bir çözüm yolları bulmaya gideceğim. Ne zaman olur bilemem ama insan gibi yaşamak istiyorum. Karşımdaki insanın gözünde ayrımcılık görmek istemiyorum. Neyse bu böyle uzar gider. İçinde sevgi ve dürüstlük olan herkese sarılıyorum… Efendim sevgiler…”

http://www.ankaramasasi.com/haber/2083987/ahsen-eroglundan-secim-sonrasi-dikkat-ceken-karar
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.