Dursun Özbek taraftarı kutladı

Sarı-kırmızılı taraftarı şampiyonluktan ötürü kutlayan Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, "Şimdi daha büyük zaferler bizi bekliyor. Herkes duysun sesimizi, Galatasaray geliyor" dedi.
Mevlüt Peker
|
31 Mayıs 2023, Çarşamba - 18:28
Dursun Özbek taraftarı kutladı

Spor Toto Süper Lig'de 2022-23 sezonu şampiyonluğunu garantileyerek ligin bitimine iki hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray'ın kulüp başkanı Dursun Özbek, taraftarlar için özel bir teşekkür mesajı yayımladı.

Galatasaray Kulübünün resmi internet sitesinde, Başkan Dursun Özbek'in kutlama mesajı paylaşıldı.

Dursun Özbek, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Türkiye'nin en büyük spor kulübünün, kalbi Galatasaray sevgisiyle dolu eşsiz taraftarları. Cumhuriyet'in 100'ü, Türkiye'nin en büyüğü. Cumhuriyet'in 100. yılında, Galatasaray'ımızın başarılarını tarihe birlikte yazacağımızı söyledik ve bunu başardık. Bugün, 23. şampiyonluğu garantilemiş olmanın büyük mutluluğu ve gururu içerisindeyiz. Bu başarıda aslan payı her zamanki gibi sizlerin. Galatasaray'ın adının geçtiği yerde beklentisiz, koşulsuz desteğini veren 7'den 70'e herkesin. Bizi bir gün bile yalnız bırakmadınız. Galatasaray'ı Türkiye'nin en muhteşem taraftarlarına sahip spor kulübü yaptınız. Karşılıksız bu sevginiz ve adanmışlığınız için size sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Şimdi daha büyük zaferler bizi bekliyor. Herkes duysun sesimizi, Galatasaray geliyor."

http://www.ankaramasasi.com/haber/2084342/dursun-ozbek-taraftari-kutladi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.