Yeni bakanlardan teşekkür mesajı!

Yeni göreve gelen bakanlar sosyal medya hesapları üzerinden teşekkür mesajı yayımladı.
Ecem Çetin
|
04 Haziran 2023, Pazar - 09:16
Yeni bakanlardan teşekkür mesajı!

28 Mayıs seçimlerini kazanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 3 Haziran'da Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) yemin ederek görevine başladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün akşam saatlerinde ise Çankaya Köşkü'nde yeni Cumhurbaşkanlığı Kabinesi’ni açıkladı

Yeni  bakanlar seçilmelerinin ardından sosyal medya hesaplarından teşekkür mesajı yayımladı. 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı olan Mehmet Özhaseki, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Yüzyılı’nın Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı vazifesini bizlere tevdi ettiler. Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da bütün bilgi, birikim ve tecrübemizle şehirlerimiz ve ülkemiz için çalışmaya gayret edeceğiz. Türkiye’nin şahlanış döneminde, Türkiye Yüzyılı’nda aşkla çalışacağız. Başta afetzede kardeşlerimize söz verdiğimiz gibi konutlarını en kısa sürede teslim edecek; İstanbul’u ve Türkiye’yi kentsel dönüşümle güvenli hale getireceğiz. Şehirlerimizi yeşil dönüşümle 2053 vizyonumuza uygun bir şekilde hazırlayarak Türkiye Yüzyılı’nın şehirlerini hep birlikte inşa edeceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımıza teveccühleri için şükranlarımı arz ediyorum. Yeni kabinemizin ülkemiz, milletimiz ve gönül coğrafyamız adına hayırlılara vesile olmasını diliyorum." 

İçişleri Bakanı olan Ali Yerlikaya, "26 Ekim 2018 tarihli Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile atandığım #İstanbul’umuza 4 yıl 8 ay hizmet etme şerefine nail oldum. Bu akşam Cumhurbaşkanımız Sayın @RTErdogan ’ın yüksek tensipleriyle İçişleri Bakanı olarak atanmış bulunmaktayım Sayın Cumhurbaşkanımıza tensip ve takdirleri için şükranlarımı arz ediyorum." 

Milli Eğitim Bakanı olan Yusuf Tekin," Bugün Sn. Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle zor bir görev uhdemize tevdi edildi. Kısa bir ayrılıktan sonra yeniden eğitim camiamızla birlikte çalışma imkanı bulacağız.   İnşallah başta öğretmenlerimiz olmak üzere idarecilerimiz, idari personelimiz, özel öğretim kurumlarımız, öğrencilerimiz, velilerimiz ve diğer paydaşlarımızla birlikte Yeni Türkiye Yüzyılının inşası için el ele, gönül gönüle çalışacağız. Şahsıma yönelik güven ve desteğini her daim hissettiğim Sn. Cumhurbaşkanımıza bir kez daha şükranlarımı sunarım. Allah yardımcımız olsun."

Adalet Bakanı olan Yılmaz Tunç, "Cumhurbaşkanlığı kabinemizin ülkemize ve aziz milletimize hayırlı olmasını diliyorum. #TürkiyeYüzyılı kabinesinde Adalet Bakanlığı görevini şahsıma tevdi eden Cumhurbaşkanımız Sn. @RTErdogan 'a şükranlarımı arz ediyorum. Milletimize hizmet yolunda tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz."

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı olan Alparslan Bayraktar, "Türkiye Yüzyılı kabinesinde milletimize Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı olarak hizmet etme şerefini şahsıma tevdi eden Cumhurbaşkanımız Sayın @RTErdogan 'a şükranlarımı arz ediyorum. Türkiye Yüzyılı’nı Enerjinin de Yüzyılı yapmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz."

Gençlik ve Spor Bakanı olan Osman Aşkın Bak, "Türkiye Yüzyılı kabinesinde milletimize Gençlik ve Spor Bakanı olarak hizmet etme şerefini şahsıma tevdi eden Cumhurbaşkanımız Sayın @RTErdogan 'a şükranlarımı arz ediyorum. Türkiye 🇹🇷Yüzyılı’nı Gençliğin ve Sporun Yüzyılı yapmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz."

http://www.ankaramasasi.com/haber/2084748/yeni-bakanlardan-tesekkur-mesaji
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.