Haluk Tuna’yı Gamze’den ayırıyor! Ömer bu akşam Star'da

Star TV'nin sevilen dizisi Ömer, yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek.
Ecem Çetin
|
05 Haziran 2023, Pazartesi - 13:17
Haluk Tuna’yı Gamze’den ayırıyor! Ömer bu akşam Star'da

Pazartesi akşamları ilgiyle izlenen ve takip edilen Ömer dizisi, heyecan dolu yeni bölümüyle bu akşam Star TV'de ekrana gelecek. 

Yeni bölümde neler yaşanacak?   

Haluk’un Ömer’in kapısına gelip Gamze’den oğlunu almak istemesi herkesi şaşkına döndürür. Geçmişten gelen bu beklenmedik misafir Ömer ve ailesi tarafından savuşturulsa da, Haluk'un neler yapabileceğini bilen Gamze Tuna için büyük bir korkuya kapılır. İntikam hırsıyla dolup taşan Haluk, sadece Gamze'nin değil, tüm ailesinin de başını çok ağrıtacak bir adım atar.Hakan'ın iş yerine gelmesi, tek başına evini geçindirmek ve ayakta durmak için mücadele eden Nisa ile aralarında büyük bir kavganın yaşanmasına sebep olur. Emine'nin Yaman'la olan yakınlığını sürdürmesiyse Nisa için günden güne daha da büyüyen bir sıkıntıdır.Haluk'un ortaya çıkışıyla üzerlerindeki baskı daha da artan Ömer ve Gamze, evlendiklerini bir an önce Tuna'ya söylemek isterler. Ancak onlardan daha önce harekete geçen Haluk, Tuna'yı Gamze’den koparacak acımasız bir plan için düğmeye basar.

Yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği Ömer’in yönetmen koltuğunda başarılı yönetmen Cem Karcı oturuyor, senaryosunu ise Gülizar Irmak kaleme alıyor. 

Oyuncu kadrosu; Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır, Barış Falay, Merve Dizdar, Zerrin Sümer, Gülçin Kültür Şahin, Onur Bilge, Gamze Karaduman, Serpil Gül, Muharrem Türkseven, Melike Güner ve Simay Barlas gibi isimler yer alıyor.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2084874/haluk-tunayi-gamzeden-ayiriyor-omer-bu-aksam-starda
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.