Fırat, Elif’e kavuşabilecek mi? “Bir Küçük Gün Işığı” final bölümüyle bu akşam ATV'de

Bir Küçük Gün Işığı, ekran yolculuğunu sonlandırıyor. Dizi, final bölümüyle bu akşam saat 20.00'de ATV'de
Ecem Çetin
|
05 Haziran 2023, Pazartesi - 15:48
Fırat, Elif’e kavuşabilecek mi? “Bir Küçük Gün Işığı” final bölümüyle bu akşam ATV'de

Seray Kaya ve  Berk Oktay'ın başrolü paylaştığı Bir Küçük Gün Işığı, bu akşam ekrana gelecek final bölümüyle seyircisine veda edecek.

final bölümünde neler yaşanacak? 

Sude bebeğini düşürür ama Fırat’a bundan bahsetmez. Sude, Elif’in evden ayrılmasına kafayı takar ancak Elif, Güneş olmadan konaktan ayrılmaz. Sude mecburen Elif ve Fırat’ın boşanma gününü beklemeye başlar. Fırat boşanmalarına rağmen Elif’e hala aşkla bakıyordur. Fulya ve Alper’in düğününde bir araya gelirler. Sude, Fırat ve Elif’i son danslarını ederken görür ve ne yaparsa yapsın ikisini ayıramayacağını anlar. Elif, Sude’nin bebeğiyle ilgili şüphelenmeye başlar. Dila’nın psikolojisi iyice bozulur, çarptığı bakıcıyı öldürmeye yeltenir. Sude’nin hamile olmadığının ortaya çıkması an meselesiyken Sude bir karar verir. Peki, Fırat Elif’e kavuşabilecek midir?

Yapımını NGM’nin, yapımcılığını ise Nazlı Heptürk’ün üstlendiği diziyi, Özgür Evren Heptürk kaleme alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ise, Emre Kabakuşak oturuyor. 

Dizinin oyuncu kadrosu;  Seray Kaya (Elif), Berk Oktay (Fırat), EsraDermancıoğlu (Ümran), Tuğçe Açıkgöz (Dila), Şeyma Korkmaz Mete (Sude),Azra Aksu (Güneş), Güneş Hayat (Mehveş) , Yılmaz Bayraktar (Yılmaz) , BeranKotan (Alper), Gizem Ünsal (Fulya) ve Yiğit Yapıcı (Hakan).

http://www.ankaramasasi.com/haber/2084898/firat-elife-kavusabilecek-mi-bir-kucuk-gun-isigi-final-bolumuyle-bu-aksam-atvde
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.