Elif, Ümran’ın planlarını altüst edecek! Bir Küçük Gün Işığı, yeni bölümüyle bu akşam ATV'de

Başrollerinde Seray Kaya, Berk Oktay, Esra Dermancıoğlu, Tuğçe Açıkgöz ve Şeyma Korkmaz’ın yer aldığı Bir Küçük Gün Işığı, yeni bölümüyle bu akşam ATV'de!
Ecem Çetin
|
03 Nisan 2023, Pazartesi - 17:21
Elif, Ümran’ın planlarını altüst edecek! Bir Küçük Gün Işığı, yeni bölümüyle bu akşam ATV'de

Pazartesi akşamı ATV ekranında ilgiyle izlenen  “Bir Küçük Gün Işığı”, heyecan dolu yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. 

Yeni bölümde neler yaşanacak?

Cemil’in vefatı ile Fırat paramparça olur. Dila ise üzüntüsünü öfkesiyle birleştirip babasının ölümünden Ümran’ı sorumlu tutar. Ümran cenazeden gelir gelmez Cemil’i zehirlediği bitkiyi kaldırıp atar. Yasemin, Ümran’ın, Cemil’in yemeklerine bir baharat karıştırdığını Fırat’a söyler. Ama Ümran da boş durmaz ve Yasemin’in aslında Feraye’ye çalıştığını açıklar. Ümran bitkiden de Yasemin’in iddiasından da kurtulduğu sırada Cemil’in avukatı vasiyetini açıklamak için geleceğini haber verir. Artık Ümran’ın tek bir hedefi vardır. Ne olursa olsun o vasiyeti Fırat’ın bilmemesi ve öz babasının Cemil olmadığını öğrenmemesi için elinden geleni yapacaktır. Ama Elif, Ümran’ın, Fırat vasiyeti öğrenmesin diye uğraştığını anlar ve Ümran’ın tüm planlarını altüst etmeye hazırdır. 

Yapımını NGM’nin, yapımcılığını ise Nazlı Heptürk’ün üstlendiği diziyi, Özgür Evren Heptürk kaleme alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ise, Emre Kabakuşak oturuyor. 

Dizinin oyuncu kadrosu;  Seray Kaya (Elif), Berk Oktay (Fırat), EsraDermancıoğlu (Ümran), Tuğçe Açıkgöz (Dila), Şeyma Korkmaz Mete (Sude),Azra Aksu (Güneş), Güneş Hayat (Mehveş) , Yılmaz Bayraktar (Yılmaz) , BeranKotan (Alper), Gizem Ünsal (Fulya) ve Yiğit Yapıcı (Hakan).

 

http://www.ankaramasasi.com/haber/2077499/elif-umranin-planlarini-altust-edecek-bir-kucuk-gun-isigi-yeni-bolumuyle-bu-aksam-atvde
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.