Ankara siyasetinde alt yapı tartışması

Ankara'da etkili olan sağanak yağış nedeniyle siyasiler arasında alt yapı tartışması yaşandı. AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan'ın eleştirilerine, ABB Meclisi CHP üyesi Ertan Işık yanıt verdi.
Ankara Masası
|
11 Haziran 2023, Pazar - 16:12
Ankara siyasetinde alt yapı tartışması

Ankara'da son haftalarda etkili olan sağanak yağış, bugünde kendisini gösterdi.

Öğleden sonra başlayan yağışlar nedeniyle sokaklar ve caddeler su altında kaldı. Araç sürücüleri ilerlemekte zorlanırken, vatandaşlar zor anlar yaşadı.

Yaşananların ardından Ankara siyasetinde de tartışmalar yaşandı.

AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, Sıhhiye'de caddeleri su bastığı görüntüleri sosyal medyadan hesabından paylaşarak "Siyasi ikbal sevdanız bittiyse gündeminiz artık Ankara olsun.... Defalarca uyardık, yağmur mazgalları ve ızgaraları temizlemediğiniz gibi ekipleriniz de yetersiz kalıyor!" notunu düştü.

"Vicdanınız iftira siyasetine engel olabilse"

Özcan'ın paylaşımına yanıt ABB Meclisi CHP üyesi Ertan Işık'tan geldi.

Işık, Ankara'nın önceki dönem AK Parti tarafından yönetildiğini hatırlatarak " 25 yıl yönetip, altyapıya bizim 4 yılda yaptığımız yatırımın zekatını veremezsiniz. Keşke vicdanınız yaptığınız iftira siyasetine engel olabilse. Bu kadar yoğun afat ile ilgili yurdun her tarafında sizin yönettiğiniz belediyeler ilgili de söyleyecek sözünüz yok mu?" paylaşımında bulundu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2085674/ankara-siyasetinde-alt-yapi-tartismasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.