MasterChef Türkiye All Star kadrosunda olacak mı? Acun Ilıcalı ve Somer Sivrioğlu İddialar Hakkında Açıklama Yaptı!

MasterChef Türkiye'nin sevilen jüri üyesi Somer Sivrioğlu'nun yeni sezonunda olmayacağı iddia edilmişti. ​Somer Sivrioğlu sessizliğini bozdu. Acun Ilıcalı da iddialar hakkında konuştu. Peki Somer Sivrioğlu MasterChef kadrosunda olacak mı?
Büşra Ünal
|
14 Haziran 2023, Çarşamba - 23:58
MasterChef Türkiye All Star kadrosunda olacak mı? Acun Ilıcalı ve Somer Sivrioğlu İddialar Hakkında Açıklama Yaptı!

MasterChef Türkiye All Star, Survivor'ın bitmesiyle birlikte 14 Haziran Çarşamba akşamı yayın hayatına başladı. 

Önceki sezonlarda yarışmaya damga vuran isimler yeniden yarışmanın kadrosuna dahil oldu.  Ancak jüri üyelerinden Somer Sivrioğlu tanıtımlarda yoktu ve bu durum büyük merak uyandırdı. 

Fragmanlarda sadece Mehmet Şef ve Danilo Şef'in yer alması 'Somer şef bu sezon yarışmada olmayacak mı?' diye düşündürdü.

Şef Yılmaz Öztürk'ün fragmanda tanıtılması da iyice Somer Şef'in programda yer almayacağına yönelik iddiaları güçlendirdi. 

Sonunda Acun Ilıcalı iddialarla ilgili konuştu. Somer Şef'in sadece ilk bölümde yer almadığını belirtti.

Ilıcalı: “Somer şefim Avusturalya’da biliyorsunuz. Yazın şeflerimize bir ay da olsun ara verebilmek adına çekimleri öne çekmek zorundayız. Yaz sıcağında yani bütün yaz şeflerimin çalışmasını istemiyorum. O izni verebilmek için de çekimleri öne çekmek zorunda kaldık. O sırada Somer şef Avusturalya’da olduğu için sadece ilk bölümde yer almıyor. Sonrasında tabi ki dönecek. Somer şefimizi özledik kollarımızı açtık bekliyoruz” açıklamasında bulundu.

Acun  Ilıcalı'nın açıklmasının ardından Somer Sivrioğlu'da sosyal medya hesabından  TV8 stüdyosundan fotoğraf paylaşarak iddiaları yalanmış oldu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2086231/masterchef-turkiye-all-star-kadrosunda-olacak-mi-acun-ilicali-ve-somer-sivrioglu-iddialar-hakkinda-aciklama-yapti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.