MasterChef Türkiye All Star'ın Yayın Tarihi Belli Oldu, Bu sene kadroda Somer Şef Yok!

MasterChef Türkiye All Star'ın yayın tarihi ilk fragmanının yayınlanmasının ardından belli oldu. Fragman da Somer Sivrioğlu'nun olmaması ise dikkatlerden kaçmadı.
Büşra Ünal
|
07 Haziran 2023, Çarşamba - 11:18
MasterChef Türkiye All Star'ın Yayın Tarihi Belli Oldu, Bu sene kadroda Somer Şef Yok!

MasterChef Türkiye, Türk televizyonlarının en sevilen yemek yarışmalarından biri. TV8 ekranlarında yayınlanan yarışma da tüm yarışmacılar mutfakta marifetlerini konuşturmak için zorlu bir mücadele veriyor.

MasterChef All Star'dan yeni sezonun ilk fragmanı geldi. Survivor final yaptıktan sonra yayınlanacak olan yarışmanın yeni sezon fragmanında Somer Sivrioğlu'nun olmaması dikkatlerden kaçmadı.

MasterChef Türkiye 2023 All Star sezonunun sevenlerinin karşısına çıkmaya az bir zaman kala ilk fragmanı yayınlandı. 4 Haziranda yayınlanan fragmanda görülüyor ki, bu zamana kadar  MasterChef Türkiye yarışmasına damga vurmuş birçok yarışmacı yeniden yarışma kadrosuna dahil edilmiş. Jüri üyelerinden Somer Sivrioğlu ise kadro da yok.  Somer Sivrioğlu'nun jüri kadrosunda neden yer almadığı ise merak konusu oldu. 

Sivrioğlu'nun hakkındaki dava ve Avustralya'daki işleri nedeniyle yarışmada yer almadığı öğrenildi.

Yeni jüri üyesi belli oldu

Yarışmanın yeni jüri üyesi ise Yılmaz Öztürk oldu. Öztürk, daha önce de MasterChef'te konuk jüri üyesi olarak yer almıştı. 

Yılmaz Öztürk kimdir?

Meslek hayatına 1998 yılında başlayan şef Yılmaz Öztürk, 1999-2007 yılları arasında Türkiye'nin önde gelen otellerinin mutfaklarında çalıştı. 2012 yılında Alaçatı'da şef ve işletmeci olarak kendi restoranını kurdu. Üyesi olduğu "Chaine des Rotisseurs"ün, 2004 yılı Genç Aşçılar Yarışması'nda Gümüş Madalya aldı.

007 – 2010 yılları arasında Kayra Wine Academy ve Nars Ilıca'da Mutfak Şefi olarak görev yapan Öztürk, 2014 yılında İzmir Ekonomi Üniversitesi Mutfak Sanatları Fakültesinde eğitmenlik yaptı. Yıllar sonra İstanbul'a dönerek Mürver Restaurant'ın şefi oldu.

Bir kez daha reytingleri altüst etmeye gelen MasterChef Türkiye All Star 14 Haziran Çarşamba akşamı yayın hayatına başlıyor.

İşte MasterChef Türkiye All Star Tanıtımı 

http://www.ankaramasasi.com/haber/2085136/masterchef-turkiye-all-starin-yayin-tarihi-belli-oldu-bu-sene-kadroda-somer-sef-yok
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.