Cumhurbaşkanı Erdoğan, şampiyon Galatasaray heyetini kabul etti

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Spor Toto Süper Lig'de 2022-2023 sezonunu zirvede tamamlayan ve 23'üncü kez şampiyonluğu göğüsleyen Galatasaray futbol takımı yöneticilerini, takımın teknik heyetini ve sarı-kırmızılı takımı şampiyonluğa götüren futbolcuları kabul etti.
Mevlüt Peker
|
16 Haziran 2023, Cuma - 19:38
Cumhurbaşkanı Erdoğan, şampiyon Galatasaray heyetini kabul etti

Vahdettin Köşkü'nde basına kapalı yapılan kabulde Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Galatasaray futbol kulübü yönetici, teknik heyet ve futbolcuları 23’üncü şampiyonlukları nedeniyle tebrik etti, heyettekilerle hasbihalde bulundu.

Teknik heyeti ve futbolcularıyla birlikte 23’üncü şampiyonluk kupasını da alarak Vahdettin Köşkü’ne gelen Galatasaray Kulübü Başkan Dursun Özbek, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, 53 numaralı ve üzerinde "Recep Tayyip Erdoğan" yazılı Galatasaray formasını armağan etti.

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Galatasaray heyetindekiler, kabulün ardından günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kabulde hazır bulunan isimler ise şöyleydi:

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, TBMM İdare Amiri ve AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan, AK Parti İzmir Milletvekili Mehmet Kasapoğlu, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Akif Çağatay Kılıç, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2086489/cumhurbaskani-erdogan-sampiyon-galatasaray-heyetini-kabul-etti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.