YKS sonuçları ne zaman açıklanacak?

Aylar süren emeklerin karşılığı bugün itibari ile son buldu. ÖSYM'nin düzenlediği Temel Yeterlilik ve Alan Yeterlilik testleri tamamladı. Gözler şimdi sonuçlarda. Peki YKS sonuçları ne zaman , nereden açıklanacak?
Ecem Çetin
|
18 Haziran 2023, Pazar - 13:55
YKS sonuçları ne zaman açıklanacak?

ÖSYM tarafından yıllardır düzenlenen YKS sınavları bu yılda tamamlandı. Dün gerçekleşen Temel Yeterlilik testinin ardından bugün 10.15'te başlayan Alan Yeterlilik Testide tamamlandı.

Türkiye genelinde toplam  2 milyon 573 bin 156 adayın başvurduğu Alan Yeterlilik Testi bugün ile tamamlanarak son buldu. Gözler şimdi sınav sonuçlarında.

ÖSYM tarih verdi

Üniversite sınavlarına hazırlanan milyonlarca öğrenci YKS maratonunu bugün itibariyle tamamladı. Ve öğrencilerin şimdi merağı sınav sonuçlarında. ÖSYM  Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sınav sonuçlarının açıklanma tarihini resmi sayfalarından 2023 takvimi ile öğrencilere duyurdu. Sınav sonuçları takvime göre 20 Temmuz 2023 tarihinde duyurulacağı açıklanmıştır.

YKS sonuçları nereden, nasıl öğrenilecek?

Adayların ÖSYM YKS sonuçları Ösym'nin resmi sitesinden duyurulacak ve adaylar sonuçlarına  TC kimlik numaraları ve şifreleri ile ulaşabilecek. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/2086665/yks-sonuclari-ne-zaman-aciklanacak
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.