Bıçakla kendini yaralayıp yolu kapatan adama meydan dayağı

Şanlıurfa ilinin Siverek ilçesinde eline aldığı döner bıçağıyla kendini yaraladıktan sonra yolu kapatan şahsa sinirlenen diğer sürücüler taş, tekme ve yumrukla saldırdı.
Mevlüt Peker
|
18 Haziran 2023, Pazar - 18:58
Bıçakla kendini yaralayıp yolu kapatan adama meydan dayağı

Şanlıurfa ilinin Siverek ilçesinde yaşanan olayda, bir kişi döner bıçağıyla kendini yaralayarak karayolunu trafiğe kapattı. Bu durum üzerine vatandaşlar arasında bir grup, kendini yaralayan şahsa karşı tepki gösterdi ve ona meydan dayağı attı.

Olay, Şanlıurfa ilinin Siverek ilçesinde bulunan Yüksek Öğretim Okulu'nun yakınında gerçekleşti. Bir şahıs, döner bıçağıyla kendini yaralayarak karayolunda trafiği durdurdu. İhbar üzerine jandarma ve sağlık ekipleri olay yerine yönlendirildi. Ancak şahıs, müdahale etmek isteyenlere zarar vermekle tehdit ederek uzun süre direndi ve bu nedenle karayolunda uzun kuyruklar oluştu.

Sürücüler, uzun süre sıcak hava altında beklemek zorunda kaldıktan sonra şahsı ikna edemedi ve aralarında tartışma başladı. Bazı sürücüler, yolu kapatan şahsa taş ve tekmelerle saldırdı. Jandarma olaya havaya ateş açarak müdahale etti. Zorlukla kontrol altına alınabilen şahıs, ismi belirlenemeyen bir şekilde kelepçelenerek gözaltına alındı.

Olayla ilgili olarak inceleme başlatıldı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2086686/bicakla-kendini-yaralayip-yolu-kapatan-adama-meydan-dayagi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.