Aslı Enver'in Eşi Berkin Gökbudak Kimdir?

Aslı Enver ve Berkin Gökbudak çifti geçtiğimiz yıl nikah masasına oturmuştu. Aslı Enver akabinde hamile olduğu iddialarını doğrulayarak kız bebek beklediklerini açıklamıştı. Aslı Enver şuanda 7,5 aylık hamile. Güzel bir evlilikleri olan çiftin, Berkin Gökbudak kim, nereli ne iş yapıyor sorularını beraberinde getirdi. Aslı Enver'in eşi, Berkin Gökbudak'ın kim olduğunu ve ne iş yaptığını sizler için araştırdık.
Büşra Ünal
|
22 Haziran 2023, Perşembe - 03:44
Aslı Enver'in Eşi Berkin Gökbudak Kimdir?

Aslı Enver'in Eşi Berkin Gökbudak Kimdir, ne iş yapar haberimizde..

Aslı Enver'in Eşi Berkin Gökbudak Kimdir?

Gökbudak, Aslı Enver gibi 12 yaşına kadar Londra'da yaşamış, lisans eğitimini Sabancı Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünde tamamlamıştır. 

Yüksek lisansını Galatasaray Üniversitesi Pazarlama İletişim Üzerine yapmıştır. 

Gökbudak, Eylül 2021'den beri Johnson & Johnson'ın ilaç grubu Hanssen Türkiye'nin Hematoloji İş Birim Liderliğini yapmaktadır. 

Bayer ve Alliance Healtcare'de ürün müdürü, global ürün müdürü, iş analitiği, satış etkinliği ve müşteri ilişkileri pozisyonlarında görev almıştır.

Aynı zamanda Marka lansmanı, satış ve pazarlama alanlarında deneyim kazanan Gökbudak, Bayer'de Türkiye ve İran bölgeleri Kadın Sağlığı İş Birim Liderliği görevini üstlenmiştir.

Berkin Gökbudak Ünlü oyuncu Aslı Enver ile 12 Kasım 2022'de hayatını birleştirmiş, çift bir kız çocuğu beklemektedir. 

    http://www.ankaramasasi.com/haber/2087322/asli-enverin-esi-berkin-gokbudak-kimdir
    İlginizi Çekebilir

    Yorumlar (0)

    Yorumunuz İletilmiştir.