Camdaki kız Nalan gerçekte kimdir?

Camdaki Kız dizisinde Nalan karakterini canlandıran Burcu Biricik kimdir? Kaç yaşında?
Ankara Masası
|
23 Haziran 2023, Cuma - 14:58
Camdaki kız Nalan gerçekte kimdir?

Camdaki Kız’da Nalan karakterine hayat veren Burcu Biricik 4 Mayıs 1989 tarihinde Antalya’da dünyaya geldi.

Burcu Biricik, Antalya’da düzenlenen Miss Mediterranean güzellik yarışmasına katıldı ve Akdeniz Kraliçesi seçildi. Lise yıllarında katıldığı tiyatro festivalinde ödül aldıktan sonra profesyonel anlamda oyuncu olmaya karar verdi.

Burcu Biricik, Ege Üniversitesi Arkeoloji Bölümünde lisans eğitimi alırken, aynı zamanda Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrosu'nda oyunculuk eğitimi aldı.

Burcu Biricik, 2016 yılında Emre Yetkin ile evlendi.

Oyunculuk Kariyeri

Burcu Biricik, oyunculuk kariyerine Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nda stajyer olarak başladı.

2007 yılında Show TV'de yayımlanan Maçolar dizisinde yan rol olarak televizyonda ilk kez yer aldı ve sonrasında Toprağın Günlüğü kısa filmini çekti.

Güzel oyuncu, Kanal D'de 2011 tarihinde yayımlanan Artiz Mektebi adlı oyunculuk yarışmasına katıldı ve burada birinciliği Alican Aytekin ile paylaştı.

Muhteşem Yüzyıl 2011 ve Ustura Kemal 2012 dizilerinde küçük roller aldı, Show TV 'de yayımlanan Düşman Kardeşler 2012 dizisinde Derya adlı Trakyalı bir kız rolünü canlandırdı.

Burcu Biricik,TRT 1'de yayımlanan Beni Böyle Sev dizisinde Seda karakterini canlandırdı ve çeşitli reklam filmlerinde oynadı.

Burcu Biricik, 2014 yılının Kasım ayında Kanal D'de başlayan Şeref Meselesi dizisinde Kübra karakterine can verdi.  2015-2017 yılları arasında Kanal D'de yayınlanan Hayat Şarkısı'nda Hülya karakterini canlandırdı.

 2019 yılında yayınlanan Çiçero isimli sinema filminde Erdal Beşikçioğlu ile başrolü paylaştı. Aynı yıl Kuzgun dizisinde rol aldı. 2020 yılında Kırmızı Oda dizisinde konuk oyuncu olarak yer aldı ve 2021'de Fatma dizisinin çekimlerini tamamladı.

Burcu Biricik, son olarak Camdaki Kız dizisinde başrol  olan "Nalan" karakterini canlandırdı.


http://www.ankaramasasi.com/haber/2087374/camdaki-kiz-nalan-gercekte-kimdir
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.