Marmaris'te orman yangınındaki ceset Belçikalı çıktı

Muğla ilinin Marmaris ilçesinde meydana gelen orman yangınında yanmış halde bulunan erkek cesedinin Belçika vatandaşı 32 yaşındaki Khiari Mohammed'e ait olduğu tespit edildi. Cesedin kimliğinin netleştirilmesi için ailesine ulaşılacağı ve ayrıca DNA testi yapılacağı kaydedildi.
Mevlüt Peker
|
25 Haziran 2023, Pazar - 19:28
Marmaris'te orman yangınındaki ceset Belçikalı çıktı

Marmaris'e bağlı Sarıana Mahallesi'nin üst tarafındaki kızılçam ormanlarında 23 Haziran'da yangın çıktı. Yangın sonucunda 5 hektar ormanlık alan zarar gördü ve yangın bölgesinde bir erkek cesedi bulundu. Orman yangını ve ceset bulgusuyla ilgili olarak iki Cumhuriyet Savcısı görevlendirildi. Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube ekipleri, ilçedeki tüm kamera kayıtlarını, otel ve uçak kayıtlarını incelemeye aldı. Yapılan incelemeler sonucunda, tamamen yanmış haldeki cesedin 32 yaşındaki Belçika vatandaşı Khiari Mohammed'e ait olduğu belirlendi. Cesedin boğazındaki cismin kemer değil, çantasının sapı olduğu tespit edildi.

Khiari Mohammed'in bir süre önce tatil için uçakla Marmaris'e geldiği ve bir otelde konakladığı, olaydan bir gün önce rahatsızlanarak hastaneye başvurduğu ortaya çıktı. Mohammed'in yangın bölgesinde olay günü neden bulunduğu, yangınla ilişkisi olup olmadığı ve kesin ölüm sebebiyle ilgili araştırmalar devam ediyor. Mohammed'in ailesinden DNA örneği alınarak kesin tespit için Belçika Konsolosluğu ile iletişime geçildiği öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2087637/marmariste-orman-yanginindaki-ceset-belcikali-cikti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.