ATV'nin sevilen ve en çok izlenen dizisi 'Aldatmak' Tüm bölümleri izle, konusu ne, sezon finalinde neler oldu?

Tims&B Productions imzası taşıyan Aldatmak perşembe akşamları ATV'de ekranlara geliyor. Severek izlenen dizi 35. bölümünde sezon finali yaptı. Peki, Aldatmak dizisinin konusu nedir, sezon finalinde neler oldu?
Büşra Ünal
|
02 Temmuz 2023, Pazar - 14:30
ATV'nin sevilen ve en çok izlenen dizisi 'Aldatmak' Tüm bölümleri izle, konusu ne, sezon finalinde neler oldu?

Her perşembe ATV ekranlarında yayınlanan 'Aldatmak' dizisinin başrollerinde  Vahide Perçin, Ercan Kesal ve Mustafa Uğurlu yer alıyor. Dizi, senaryosu ile oyuncu kadrosuyla sevenleri tarafından ilgiyle takip ediliyor. 

Dizinin yönetmen koltuğunda Murat Saraçoğlu otururken, senaryosunu ise Yıldız Tunç kaleme alıyor. 

Aldatmak Dizisinin Konusu Nedir?

Güzide, saygıdeğer bir aile mahkemesi hakimidir. Pek çok evliliği yıkımdan kurtarmış, birçok çocuğun hak ettiği şefkat ve sevgiyi görmesini sağlamış, her zaman adaletin yanında olmuş dürüst ve prensipli bir kadındır. Kocası ve iki çocuğuyla örnek bir aile olduklarını, onurlu bir hayat yaşadıklarını, evliliklerinin bundan sonrasının alışılmış bir sevgi, mutluluk ve huzur içinde geçeceğini sanmaktadır. 

Bir gün Güzide'nin tesadüfen çektiği bir ilmek çorap söküğü gibi ilerler ve mutlu sandığı ailesinin sıcak bir yuva değil, kumdan bir kale olduğunu anlamaya başlar.

Güzide, kocası Tarık, kızı Oylum ve oğlu Ozan tarafından büyük hüsrana uğratılacak, ve her seferinde yaşadığı hayatın bir sahte bir evcilik oyunundan ibaret olduğunu anlayacaktır.

Aldatmak Sezon Bölümünde Neler Oldu, Sezon Finali İzle

Yeşim'in çaresiz hamleleri Zeliş ile arasındaki gerilimi bir kez daha artırırken, oğlunun iyiliğini gözeten Güzide'nin bu birlikteliğe vereceği tepkiyi kestirmek kolay değildir. Yeşim yüzünden ismi bütün ülkede skandallarla anılan Tarık, düşmanlarının dikkatini çekmeye başlarken geçmişe dair başka gizemlerin kapısı aralanır. Tarık dostu olarak bildiği bir düşmanı ile karşı karşıya geldiğinde ani bir karar verip dönüşü olmayan bir hamle yapar. Tarık, gözlerden uzakta oynadığı bu oyunun en büyük düşmanı tarafından izlendiğinden habersizdir. Korkunç bir trafik kazası, Güzide ve ailesinin yüreklerine ateş düşürür. Kritik bir anda bir ikileme girilir. Güzide, hayatının en zor kararını vermek üzeredir.

Aldatmak Sezon Finali İzle

https://www.atv.com.tr/aldatma...

Aldatmak Tüm Bölümleri İzle

Tüm bölümleri izlemeyenler ve yeniden izlemek isteyenler bu link üzerinden izleyebilir

https://www.atv.com.tr/aldatma...

İyi seyirler...

http://www.ankaramasasi.com/haber/2088251/atvnin-sevilen-ve-en-cok-izlenen-dizisi-aldatmak-tum-bolumleri-izle-konusu-ne-sezon-finalinde-neler-oldu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.