Beyaz Saray’da bulunan kokainle ilgili açıklama

Beyaz Saray’da bulunan kokainin oldukça işlek bir bölgede bulunduğu bilgisi verildi.
Mevlüt Peker
|
06 Temmuz 2023, Perşembe - 00:46
Beyaz Saray’da bulunan kokainle ilgili açıklama

Beyaz Saray Sözcüsü Karine Jean-Pierre, pazar günü Beyaz Saray kompleksinin yoğun bir bölgesinde bulunan kokain hakkında açıklama yaptı.

Jean-Pierre, günlük basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

İlk resmi açıklamayı yapan Jean-Pierre, kokainin Beyaz Saray'ın yoğun olarak kullanılan Batı Kanadı (West Wing) bölgesinde bulunduğunu doğruladı.

Jean-Pierre, Beyaz Saray'ın bu bölgesinde ziyaretçi turlarının düzenlendiğini ve geçtiğimiz cuma, cumartesi ve pazar günleri rutin olarak ziyaretçi turlarının gerçekleştirildiğini belirtti.

Gizli Servis'in olayla ilgili soruşturmasının devam ettiğini ifade eden Jean-Pierre, Başkan Joe Biden'ın konuyla ilgili güncel bilgilendirildiğini aktardı.

Kokaini Beyaz Saray'a sokan kişinin tespit edilmesi halinde, Beyaz Saray'ın cezai kovuşturma konusunda nasıl bir tutum sergileyeceğiyle ilgili soruya Jean-Pierre, spekülasyon yapmayacaklarını ifade etti.

Sözcü, Beyaz Saray'ın uyuşturucu testi dahil olmak üzere katı kurallara tabi olduğunu ve Gizli Servis'in soruşturma sonuçlarına uygun şekilde hareket edeceklerini belirtti.

Beyaz Saray'da 2 Temmuz tarihinde bulunan şüpheli maddenin kokain olduğu, yapılan testler sonucunda ortaya çıkmıştı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2088748/beyaz-sarayda-bulunan-kokainle-ilgili-aciklama
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.