Alman emlak kralının cesedi Tayland’da parçalara ayrılmış olarak dondurucudan çıktı

Almanya’da emlak sektörünün önde gelen isimlerinden birinin cansız bedeni parçalara ayrılmış bir halde dondurucuda bulundu.
Ersin Küçükbarak
|
11 Temmuz 2023, Salı - 11:40
Alman emlak kralının cesedi Tayland’da parçalara ayrılmış olarak dondurucudan çıktı

Almanya’nın en ünlü emlak aracılarından olan 62 yaşındaki Hans Peter Mack’in korkunç bir şekilde öldürüldüğü ortaya çıktı.

4 Temmuz’dan beri ailesinin ulaşamadığı Mack’in cansız bedeni Tayland'daki kiralık bir evdeki dondurucuda parçalara ayrılmış bir şekilde bulundu.

24 yaşındaki Tayland vatandaşı eşinin ulaşamaması üzerine polise haber vermesiyle başlayan soruşturma korkunç bir vahşeti gözler önüne serdi.

Genç eşi, 4 Temmuz’da polislere giderek eşine ulaşamadığını ve en son bir iş görüşmesi yapacağını söylediğini iletti.

Parçalara ayrılıp çöp poşetine sarılmış

Yerel polis yapılan incelemeler sonucunda Tayland’ın turistik bölgelerinden Pattaya’daki kiralık bir evde soruşturmayı derinleştirdi. 

Mack’in bir arkadaşı tarafından kiralanan evde yapılan incelemeler sırasında talihsiz iş insanının cansız bedeni parçalara ayrılmış ve çöp poşetine sarılmış vaziyette bulundu.

Pattaya News, Mack’in cansız bedeninin teşhis edildiğini belirtirken siyah renkli bir kamyonet ile taşındığını yazdı. Yetkililer “yabancı” birinin dondurucuyu araçtan taşıdığını aktardı.

Cansız bedenin bulunduğu evin yakınında oturan 35 yaşındaki Rewat Rodchuen isimli adam, Olaf isimli bir şahıs ile fiziksel engeli olan Alman bir kadının 3 aydır söz konusu evde yaşadığını söyledi. Rodchuen, bu kişilerin Mack’in arkadaşı olduğunu belirtti. Soruşturmayı derinleştiren yerel polis, üçüncü bir Alman vatandaşı ile bir Tayland vatandaşının cinayetle bağı olduğunu aktardı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2089526/alman-emlak-kralinin-cesedi-taylandda-parcalara-ayrilmis-olarak-dondurucudan-cikti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.