Selçuk Şahin hedefini açıkladı

Başakşehir’de Emre Belözoğlu’nun yardımcılığını üstlenen Selçuk Şahin geçtiğimiz günlerde görevinden ayrıldı. Şahin, artık birinci adam olmak istediğini söyledi.
Ankara Masası
|
11 Temmuz 2023, Salı - 13:55
Selçuk Şahin hedefini açıkladı

12 yıl boyunca Fenerbahçe’de top koşturan eski milli futbolcu Selçuk Şahin, Her Gün Spor programında Çiğdem Günal’ın sorularını yanıtladı.

Geçtiğimiz günlerde  Başakşehir’de Teknik Direktör Emre Belözoğlu'nun yardımcılığından ayrılan Şahin, kariyerine teknik direktör olarak devam etmek istediğini söyledi.

Şahin, "Teknik direktörlük yapmak ve birinci adam olmak için bu işe başladım. Emre Hoca ile konuşup kendi yoluma devam etmek istediğimi belirttim" dedi.

"Dünya çapında bir teknik direktör olmaya aday"

Uzun yıllar yeşil sahalarda beraber mücadele ettiği Emre Belözoğlu hakkında da konuşan Şahin, "Emre Belözoğlu’nun çok daha iyi yerlere geleceğine eminim. Futbolcuyken de agresif bir tarafı vardı. Bu konuyu biraz ayarladığı an dünya çapında bir teknik direktör olmaya aday" ifadelerini kullandı.

"Kariyerime teknik direktör olarak devam edeceğim"

Fenerbahçe’de başlayan üçüncü İsmail Kartal döneminde Kartal’ın teknik ekibinde olacağı yönündeki söylentileri cevaplayan Şahin, "İsmail Hoca gelmeden önce görüştüğüm dostlarım oldu, bu konu gündeme geldi ama ben kariyerime teknik direktör olarak devam edeceğimi belirttim" diye konuştu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2089546/selcuk-sahin-hedefini-acikladi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.