Galatasaray ve SOCAR iş birliği anlaşması imzaladı

Şampiyon Galatasaray, Azerbaycanlı enerji şirketi SOCAR ile iş birliği anlaşmasına imza attı. Sponsor firma SOCAR’ın logosu, sarı-kırmızılı takımın Avrupa kupalarında yapacağı karşılaşmalarda giyeceği formanın göğüs kısmında yer alacak.
Mevlüt Peker
|
11 Temmuz 2023, Salı - 19:42
Galatasaray ve SOCAR iş birliği anlaşması imzaladı

Sarı-kırmızılı Galatasaray Spor Kulübü ile Azerbaycan’ın enerji devi SOCAR firması arasında -başlangıcı 2023-2024 sezonu olmak üzere- tüm branşları kapsayan 3 senelik sponsorluk reklam ve tanıtım hakları sözleşmesine imza koyuldu.

Takım ile şirket arasında imza altına alınan anlaşma metnine göre Galatasaray Spor Kulübü enerji sponsoru olan Azerbaycanlı enerji devi SOCAR, sarı-kırmızılı takımın UEFA (Union of European Football Associations / Avrupa Futbol Federasyonları Birliği) organizasyonu altında yapacağı bütün Avrupa karşılaşmalarında giyeceği formanın göğüs kısmında da yerini alacak.

Galatasaray Spor Kulübü’nün sosyal medya platformu Twitter’daki @GalatasaraySK kurumsal onaylı hesabından Azerbaycan Türkçesi ve Türkiye Türkçesi dillerinde paylaşımda bulunuldu. Yapılan Türkiye Türkçesi paylaşımda, “Bu yolculukta sizlerle birlikte olmaktan çok mutluyuz!” denilirken, Azerbaycan Türkçesinde ise “Bu yola sizinlə birlikdə çıxdığımız üçün çox şadıq!” ifadeleri kullanıldı.

“Galatasaray ve SOCAR’dan dev iş birliği anlaşması!” başlıklı duyuru paylaşımında ise Galatasaray Spor Kulübü, “Galatasaray Spor Kulübü ve Azerbaycan’ın enerji devi SOCAR arasında 2023-2024 sezonundan başlamak üzere tüm branşları kapsayan üç yıllık Sponsorluk Reklam ve Tanıtım Hakları sözleşmesi imzalandı.” bilgisini verdi.

SOCAR Türkiye’nin sosyal medya platformu Twitter’daki @SOCAR_Turkiye onaylı kurumsal hesabından yapılan açıklamada ise, “Azerbaycan ve Türkiye’nin enerjisi SOCAR, Avrupa’da Galatasaray’ın yanında! Galatasaray’ın 2023/24 sezonu Avrupa yolculuğu süresince Forma Göğüs ve Enerji Sponsoru olduğumuzu duyurmaktan mutluluk duyuyor, Galatasaray’a bu yolculukta başarılar diliyoruz!” denildi.

15 milyon avro+KDV

Galatasaray Sportif Anonim Şirketi'nden KAP'a (Kamuyu Aydınlatma Platformu) gönderilen açıklamada, şöyle denildi: "SOCAR Turkey Enerji AŞ, işbu sözleşme uyarınca her bir sözleşme yılı için 5 milyon avro olmak üzere toplamda 15 milyon avro+KDV ödeme yapacaktır. Sponsorluk bedelinin şirketimiz ile Galatasaray Kulübü ile dağılımı ise bilahare açıklanacaktır."

http://www.ankaramasasi.com/haber/2089593/galatasaray-ve-socar-is-birligi-anlasmasi-imzaladi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.