Kuntz'dan Arda Güler hakkında dikkat çeken yorum

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Stefan Kuntz, Real Madrid'e transfer olan Arda Güler hakkında konuştu. Kuntz, "Yeni Messi gibi, bir futbol tanrısı gibi davranılacak. Ama henüz Messi değil" dedi.
Onur Çetinkaya
|
13 Temmuz 2023, Perşembe - 15:48
Kuntz'dan Arda Güler hakkında dikkat çeken yorum

Fenerbahçe'de oynadığı futbolla adından söz ettiren ve başarısıyla Avrupa takımlarının radarına giren Arda Güler, rekor bir ücretle İspanya'nın yolunu tuttu.

Real Madrid ile 20 milyon Euro karşılığında 6 yıllık sözleşme imzalayan Güler, eflatun beyazlıların antrenmanlarında da performansıyla göz doldurdu.

İspanya basınında konuşulan transferler arasında ilk sırada olan 18 yaşındaki Arda Güler hakkında A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Stefan Kuntz dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 

"Yeni Messi gibi davranılacak. Ama..."

60 yaşındaki teknik adam Güler hakkında,  "Arda, yüksek seviyede antrenman yapmalı, oynamaya devam etmeli. Hala fiziksel olarak çalışması gerekiyor. Olağanüstü bir yeteneği var. İyi bir tekniği, güçlü pasları var. Tam olarak nereye koşacağını biliyor. Arda'nın kendi futbol anlayışı var" ifadelerini kullandı.

Arda'nın İspanya'da daha olgun oynaması gerektiğini savunan Kuntz, "Yeni Messi gibi, bir futbol tanrısı gibi davranılacak. Ama henüz Messi değil" dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2089896/kuntzdan-arda-guler-hakkinda-dikkat-ceken-yorum
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.