Baba Vanga kimdir? Baba Vanga'nın kehanetleri...

Kehanetleriyle bilinen Baba Vanga'nın merak edilen hayatını sizler için derledik.
Ankara Masası
|
14 Temmuz 2023, Cuma - 14:51
Baba Vanga kimdir? Baba Vanga'nın kehanetleri...

Baba Vanga 31 Ocak 1911 Yılında Bulgaristan’da doğdu. Kozhuh dağlarında, Yer Rupite bölgesinde bitki uzmanıydı. Asıl adı Vangelia PanDeva Dimitova’dır. Hayata beklenenden 2 ay önce gelen Vanga, iyi haber getiren anlamına gelen Vangelia adı verildi. Vanga’nın babası bir zamanlar çete suçundan dolayı Yedi Kule zindanlarında hapis yattığı bilinir. Annesi ise Vanga 3 yaşındayken 2. kardeşinin doğumu sırasında hayatını kaybetti. Çocukken Vanga normal, sıradan bir çocuktu. 13 yaşındayken Vanga’nın iki gözü de iltihaplandı ve kör oldu. 1925’te Belgrad’a yakın olan Zemun’daki körler okulunda yatılı eğitim gördü. Vanga yatılı okulda derslerin yanı sıra temizlik, örme, aşçılık ve kendi kendine yeterli olacak diğer işleri de yapmayı öğrendi. Üvey annesi 4. Çocuğunun doğumu sırasında hayatını kaybedince Vanga eve dönmek zorunda kaldı.

Baba Vanga’nın ilk kehaneti

Bir gün babası, güttüğü koyunlardan birini kaybedip sinirli bir şekilde eve döner. Bunu gören kızı Vanga “Kızma, baba koyunun Monospitovo köyündeki Atanas’tadır” diyerek babasını yatıştırmaya çalışır. Babası kızının bu dediğine şaşırır çünkü kızı adamı tanımayı geç kızı köyün dışına bile çıkmadığını düşünür. Vanga’ya bunu nereden bildiğini sorar. Bunun üzerine Vanga bunu rüyasında gördüğünü anlatır. Ertesi gün Vanga’nın babası kızının dediği köye gider ve sürüsünün, bahsedilen adamda olduğunu öğrenir. Bu olay Vanga’nın ilk kehanetidir. Baba Vanga’nın kehanetleri Vanga hayattayken Bulgarlar tarafından yazıldı ve Vanga’nın kehanetlerinin birçoğu gerçekleşti.


Baba Vanga’nın kariyer hayatı

Baba Vanga, çocukluğundan itibaren söylediği kehanetlerle çevresinde tanınca devletin kurumu olan Sofya Parapsisizm ve Telkin Bilim Kurumu'nda çalıştı. Kahinliği 1967 yılında devlet tarafından meşrulaştırılır ve belediye hizmetine alınır. Sorulan sorular ve yapılan kehanetler dosyalanmıştır. Kazanılan paranın bir kısmıyla Vanga’ya villa yapılır ve bu villada ziyaretçileri ile görüşür. 1974 senesinde Vanga’ya araştırma görevlisi unvanı verilir. 1974 yılında resmi bir devlet memuru olan Vanga’nın kehanetlerinin yüzde 80’i doğru çıktığı görülmüştür. 2. Dünya Savaşı’nda Nazi lideri Adolf Hitler tarafından bizzat ziyaret etti ve Rus gizli servisi KGB bile tavsiyeler aldı.

Baba Vanga evlendi mi? Baba Vanga’nın çocuğu var mıydı?

Baba Vanga, 10 Mayıs 1942 yılında Dimitar Gushterov ile evlendi. Vanga sağlık sorunundan dolayı çocuk sahibi olamadığı için 3 yaşında Veneta isminde bir kız çocuğu evlat edindi. Vanga eşi öldükten bir süre sonra Dimitar Valtcev isminde bir erkek çocuğu evlatlık edinir. Baba Vanga, 11 Ağustos 1996 yılında meme kanseri nedeniyle 85 yaşında hayatını kaybetti.

Baba Vanga’nın gerçekleşen kehanetleri;

“İki çelik kuş kulelere çarpacak, gökyüzü aydınlanacak” (11 Eylül saldırıları)
“Kursk su altında kalacak, bütün dünya arkasından ağlayacak” (2000 yılında 118 Rus askerine mezar olan denizaltının adı)
“Vladimir’in (Vladimir Putin) zaferi dünyada her şeyi etkileyecek”. (Gürcistan savaşı)
“İklimler değişecek” (küresel ısınma)
“Amerika’nın 44′üncü başkanı siyah olacak. Siyahi liderin gelmesinden kısa süre sonra ülke büyük bir ekonomik krize girecek, dünyaya barış değil, felaket getirecek”.
Müslüman ülkeler kimyasal silahlar kullanacak”.

Baba Vanga’nın gelecek kehanetleri;

2043 senesinde Müslüman bir devlet Avrupa’ya hükmedecek
2046 senesinde hastalıklı her organın yerine yenisi yapılacak
2076 senesinde bütün dünyada sınıfsız bir komünizm sistemi yerleşecek

2088 senesinde bütün hastalıklar birkaç saniyede tedavi edilecek
2097 senesinde kimse yaşlanmayacak
2167 senesinde yılında Yeni bir din gelecek
2304 senesinde Ay’ın tüm sırları çözülecek

3797 senesinde dünyanın sonu gelecek. İnsanoğlu başka bir gezegene göçecek ve yeni bir hayat başlayacak

http://www.ankaramasasi.com/haber/2090045/baba-vanga-kimdir-baba-vanganin-kehanetleri
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.