Kahinlerin 2022 kehanetleri tüyler ürpertti

Baba Vanga, Nostradamus, Alois Irlmaier gibi birçok isim, 2022 yılına dair önemli kehanetlerde bulundu. İşte 2022 yılında yaşanması muhtemel olaylar..
Büşra Bayrak
|
29 Kasım 2021, Pazartesi - 14:48
Kahinlerin 2022 kehanetleri tüyler ürpertti

Birçok vatandaş 2021 yılının bitmesine sayılı günler kala kahinlerin 2022 kehanetlerini araştırmaya başladı. Bugüne kadar bazı kahinlerin söylediklerinin gerçekleşmesi önümüzdeki yılda yaşanması muhtemel olan olayları araştırmamıza neden oluyor.

Kimi kahin 2022 yılında 3’üncü dünya savaşının olacağını, kimi kahin de kıtlık yaşanacağını söylüyor. İşte kahinlerin 2022 yılı kehanetleri…

Dünya liderlerine suikastlar 

Meşhur Kahin Baba Vanga'ya göre 2022 yılında kanser hastalığının tedavisi bulunacak. Ünlü kahin bir de dünya liderlerinin suikastlar nedeniyle yaşamını yitireceğini ifade etmiş.

3. Dünya Savaşı çıkacak

Ünlü kahin Alois Irlmaier'e göre 2022'de 3. Dünya Savaşı çıkacak. Savaşın başlangıç yeri ise Orta Doğu'da olacak. İlk kıvılcımın Balkanlar'da çıkacağını söyleyen kahin, ateşin Orta Doğu'ya sıçrayarak ilerleyeceğini belirtmiş.

Kıtlık yaşanacak

Nostradamus ise 10 Mayıs 2022 tarihinden sonra güneşte büyük patlamalar yaşanacağını bu yüzden de dünyanın elektriksiz kalacağını söylemiş. Bu durumun büyük bir kaos ve kıtlığa neden olacağının altını çizmiş.

Kassandra’nın Türkiye kehanetleri

Ünlülerin astrologu olarak bilinen Kassandra'nın Türkiye hakkındaki kehanetleri ise pek de iç açıcı değil.

 “Gökyüzünde bir bomba patlayacak ve bu kuvvetli yağışlara neden olacak. Bu bölgelerde sel felaketi sinyalleri görüyorum” diyen Kassandra, İstanbul ve İzmir gibi büyükşehirlerin susuzluk sorunuyla boğuşacağını belirtti.

Büyük boyutta depremlerin Türkiye’de meydana gelebileceğinden söz eden Kassandra, deprem korkusunun insanları esir alacağından belirtti.  İlerleyen yıllarda koronavirüs benzeri salgın hastalıklar yeni türleriyle ortaya çıkacağını aktaran Kassandra, ülkeler arasında gerginliklerin artacağını belirtti.  Kassandra, bu gerginliklerin gözdağı ile sınırlı kalacağını ifade etti. Yeni bir dünya savaşının henüz öngörülerinde yer almadığını belirten Kassandra, “Soğuk savaş olarak nitelendirebileceğimiz bir çekişme olacak. Ülkeler kendi çıkarlarını korumak için kimi zaman sessiz kalmayı tercih edecek” ifadelerini kullandı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1145646/kahinlerin-2022-kehanetleri-tuyler-urpertti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.