Tekirdağ’daki orman yangınında son durum!

Tekirdağ'da orman yangınına karşı yoğun mücadele var. 5 helikopter, 2 yangın söndürme uçağı, 3 toma ve çok sayıda arazöz olay yerinde. Dört ilden Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri söndürme çalışmalarına destek veriyor.
Mevlüt Peker
|
17 Temmuz 2023, Pazartesi - 20:49
Tekirdağ’daki orman yangınında son durum!

Tekirdağ'da devam eden orman yangınına müdahale çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Çevre illerden gelen destek kuvvetleri, yangının söndürülmesi için yoğun çaba sarf ediyor. 5 helikopter, 2 yangın söndürme uçağı, 3 itfaiye aracı ve çok sayıda arazöz ile yangın söndürme çalışmaları yürütülüyor.

Malkara ilçesinde başlayan orman yangını hala kontrol altına alınamamış durumda ve sürekli büyüme eğiliminde. Yangının yerleşim yerlerine yaklaşması endişesiyle, ekipler canla başla çalışarak müdahale ediyor. 5 yangın söndürme helikopteri, 2 yangın söndürme uçağı, 3 itfaiye aracı ve çok sayıda arazöz, yangının söndürülmesi için aktif rol oynuyor.

Ayrıca, Edirne, Tekirdağ, Kırklareli ve Çanakkale illerinden gelen Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri de yangın söndürme çalışmalarına destek veriyor. Birlikte koordineli bir şekilde hareket eden ekipler, yangının kontrol altına alınması için elinden geleni yapıyor.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2090455/tekirdagdaki-orman-yangininda-son-durum
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.