Nahyan: Erdoğan ile görüşmekten memnuniyet duydum

BAE (Birleşik Arap Emirlikleri) Devlet Başkanı Şeyh Muhammed Bin Zayid Al Nahyan, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmekten memnuniyet duyduğunu kaydetti.
Mevlüt Peker
|
19 Temmuz 2023, Çarşamba - 23:15
Nahyan: Erdoğan ile görüşmekten memnuniyet duydum

BAE (Birleşik Arap Emirlikleri) Devlet Başkanı Şeyh Muhammed Bin Zayid Al Nahyan, “Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmekten memnuniyet duydum” dedi.

Birleşik Arap Emirlikleri Devlet Başkanı Şeyh Muhammed Bin Zayid Al Nahyan, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Birleşik Arap Emirlikleri’nin başkenti Abu Dabi'de yapılan görüşmesi ile ilgili Twitter hesabından paylaşımda bulundu.

Birleşik Arap Emirlikleri ile Türkiye arasındaki ikili ilişkileri güçlendirme, ekonomik ve kalkınma iş birliğini her iki ülkenin halklarının yararına ilerletme konularını masaya yatırdıklarını ifade eden Şeyh Muhammed Bin Zayid Al Nahyan, Erdoğan ile bölge halkının yararına olacak şekilde barış, istikrar ve refahı desteklemek için olumlu gelişmeler inşa etmenin önemini de görüştüklerini aktardı.

Görüşme ile ilgili fotoğrafları da sosyal medya hesabından paylaşan Şeyh Muhammed Bin Zayid Al Nahyan, "Abu Dabi'de Erdoğan ile görüşmekten memnuniyet duydum." dedi.

Şeyh Muhammed Bin Zayid Al Nahyan mesajını Türkçe, Arapça ve İngilizce dillerinden paylaştı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2090742/nahyan-erdogan-ile-gorusmekten-memnuniyet-duydum
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.