Bilecik'te kamyon dehşeti! Önüne geleni biçti

Bilecik'te seyir halindeyken freni patlayan çimento yüklü kamyon dört aracı biçti. Kazada 3 kişi yaralandı.
Ankara Masası
|
21 Temmuz 2023, Cuma - 16:45
Bilecik'te kamyon dehşeti! Önüne geleni biçti

Kaza,  Bilecik merkez Bahçelievler Mahallesi 19 Mayıs Caddesi üzerinde yaşandı.

Alınan bilgilere göre; seyir halindeki Tugay Arabacı idaresindeki 11 AAJ 883 plakalı çimento yüklü kamyonun yokuştan indiği sırada freni patladı. Cadde üzerindeki araca çarpan kamyon daha sonra bir sitenin bahçesine uçtu. Hızını alamayan kamyon park halindeki 2 otomobile çarptıktan sonra manav dükkanına girerek durabildi.

Yaşanan kazada, araçtan atlayan kamyon sürücü Tugay Arabacı, sitenin bahçesine uçan araç sürücü Ümit Aslan ve araç içinde bulunan Zekiye Aslan yaralandı.

Yaralılar olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

" Deprem oldu sandık"

Olay yerine 110, AFAD, doğalgaz ve elektrik işletmesi yetkileri yönlendirilirken, sokak üzerinde oturanlar, "Deprem oldu sandık, hemen dışarı koştu" dediler.

Öte yandan araçlar vinç yardımıyla çekilirken, Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya olay yerine gelerek bilgi aldı. Manavın bulunduğu büyük hasar meydana gelirken, üst katta oturanlara Vali Kızılkaya geçmiş olsun dileklerini iletti.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2091019/bilecikte-kamyon-dehseti-onune-geleni-bicti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.