Meteoroloji uzmanından dışarı çıkmayın uyarısı

Meteoroloji uzmanı Prof. Dr. Orhan Şen, perşembe gününe kadar hava sıcaklıklarının 7-10° arasında artacağı belirterek, "Bu bir doğal afettir. Dışarı çıkmayın" uyarısında bulundu.
Ankara Masası
|
25 Temmuz 2023, Salı - 11:54
Meteoroloji uzmanından dışarı çıkmayın uyarısı

Türkiye sıcak hava dalgasının etkisi altına giriyor. Sıcak hava batı ve güney kesimlerinde çarşamba, iç kesimlerde ise perşembe günü etkili olacak.

Sıcaklıkların 40-45 derece arasında seyretmesi bekleniyor. Sıcaklıkların cuma günü ise 10 derece birden azalacağı tahmin ediliyor.

Sıcak havalara ilişkin  CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen'den dikkat çeken bir uyarı geldi. Şen hava sıcaklarının 7-10 derece artacağını belirterek "Bu bir doğal afettir. Dışarı çıkmayın" dedi.

"Yarın sokağa çıkmayalım. İşlerimiz erteleyelim"

"Belki de yarın Avrupa’nın en sıcak yeri olacak burası" diyen Orhan Şen, sözlerine şöyle devam etti:

"İstanbul’dan Antalya’ya etkili olacak. Yarına çok dikkat edelim. İstanbul’da 41 dereceye kadar çıkabilir. Son derece önemli. Manisa, Aydın’da 45 dereceyi gösterecek. Yarın sokağa çıkmayalım. İşlerimiz erteleyelim. Bu doğal afettir. Herkes bahçesinde evinde otursun. Sağlık açısından büyük risk var. Çok acil işimiz olsa dahi perşembe, cuma gününe erteleyelim. Yarın 7-8 derece üstüne ekleyelim sıcaklıkların."

http://www.ankaramasasi.com/haber/2091508/meteoroloji-uzmanindan-disari-cikmayin-uyarisi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.