Adana’da “yüksek sesle müzik dinleme” cinayeti: 3 ölü

Adana’da “yüksek sesle müzik dinleme” cinayetinde ölü sayısı 3’e çıktı. Kahvehanecinin 2 kişiyi vurduktan sonra intihar ettiği anlara ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.
Mevlüt Peker
|
26 Temmuz 2023, Çarşamba - 00:14
Adana’da “yüksek sesle müzik dinleme” cinayeti: 3 ölü

Adana'nın Yüreğir ilçesine bağlı Seyhan Mahallesi'nde, bir kahvehaneci ile komşuları arasında yüksek sesle müzik açma meselesi yüzünden çıkan kavgada, bir kahvehaneci iki kişiyi pompalı tüfekle vurduktan sonra intihar etti. Olay sonucunda yaralanan bir kişi hastanede hayatını kaybederken, ölü sayısı 3'e yükseldi. 

İki gün önce yaşanan tartışmanın ardından Muhammet Ali Binen, tartıştığı kişilerin yanına aracıyla gelerek kavga etmeye başladı. Kavga sırasında kahvehaneci Muhammet Ali Binen, Mahir Palamut ve Tugay Kopal'ı pompalı tüfekle vurduktan sonra intihar etti. 

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Muhammet Ali Binen ve Tugay Kopal olay yerinde hayatını kaybederken, ağır yaralanan Mahir Palamut özel bir hastaneye kaldırıldı. Mahir Palamut, yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. 

Polisin bölgedeki çalışmasının ardından Muhammet Ali ve Tugay'ın cenazeleri Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. 

Olay anına ait güvenlik kamerası görüntüleri de ortaya çıktı. Otomobili ile gelen Muhammet Ali Binen, aracından otomatik pompalı tüfekle inip önce dışarıdaki Mahir Palamut'a ateş ederken daha sonra elindeki tüfeği atıp araçtan diğer tüfeği aldı. Ardından içeri giren Tugay Kopal'a ateş ediyor. Ardından dışarı çıkan Binen'in intihar ettiği anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2091604/adanada-yuksek-sesle-muzik-dinleme-cinayeti-3-olu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.