Kusursuz cinayet

Ankara Masası
|
11 Haziran 2020, Perşembe - 16:17
Kusursuz cinayet

Cinayeti vicdan azabı çözdü

Önce öldürdü, sonra ustaca izleri sildi.

Antalya’da filmleri aratmayacak bir cinayet işlendi.
24 Mayıs günü Antalya'nın Muratpaşa ilçesi Kızıltoprak Mahallesi'nde akılları zorlayacak bir olay meydana geldi. İddiaya göre, bir özel şirkette çalışan Gülsüm T.’den (46) haber alamayan iş arkadaşları ona telefonla da ulaşamayınca polise haber verdi. Eve giden polis Gülsüm T.’ye ulaşamayınca kapıyı çilingir yardımıyla açtı. Polis, kadının cansız bedenini mutfakta kahvaltı yapar halde buldu.

Otopsiden sonuç çıkmadı
Evde yapılan ilk incelemenin ardından kadının cenazesi otopsi için Akdeniz Üniversitesi Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı. Burada yapılan ön otopside genç kadının vücudunda yeni bir darp izi, kesici ve ateşli silah yarası bulunamadı. Ölümünün kalp krizi olabileceği ancak kesin ölüm nedeninin detaylı otopsiden sonra ortaya çıkacağı belirtildi. Daha sonrada Gülsüm T.’nin cenazesi yakınları tarafından toprağa verildi.

Polise kendiliğinden gidip ifade verdi
Bu arada cinayetten 3 gün sonra Adana’da polis merkezine giden ve kendisinin resim öğretmeni olduğunu söyleyen Cem Yılmaz (43) isimli şahıs, Antalya'da evinde ölü olarak bulunan kadını tanıdığını beyan etti. Polise Gülsüm T. İle yaklaşık 2,5 yıldır sevgili olduklarını,  bir süre önce Antalya'ya giderek,  evinde kaldığını anlatan Yılmaz, sabah kalktığında genç kadını mutfakta ölmüş halde gördüğünü ifade etti. Cem Yılmaz,  korktuğu için kimseye haber vermeden evden ayrılıp Adana'ya geldiğini bildirdi. Hakkında "yardım ve olayı bildirme yükümlülüğünü yerine getirmemekten" işlem yapılan Yılmaz serbest bırakıldı.

Vicdan azabı çekince polisi aradı
28 Mayıs günü ise Cem Yılmaz’ın polisi telefonla arayarak Gülsüm T.'yi kendisinin öldürdüğünü itiraf edip vicdan azabı çektiğini için intihar edeceğini söylemesi üzerine polis, zanlının adresine gitti. Yılmaz, evde çok sayıda hap içerek intihar girişiminde bulunmuş halde bulundu.

Soğukkanlılıkla öldürdü
Bunun üzerine şahıs ambulans çağrılarak Adana Şehir Hastanesine kaldırıldı. Hastanede tedavisinin ardından hayati tehlikeyi atlatan zanlı, ifadesinde, 12 Mayıs'ta Antalya'ya sevgilisi olan Gülsüm T.'nin yanına gittiğini söyledi.

10 gün sonra Adana'ya ailesine dönmek istediğini ancak kocasından ayrılmaya ikna edemediği  sevgilisinin,  buna da karşı çıkması üzerine cinayete karar verdiğini anlatan zanlının anlattıkları kan dondurdu.

Zanlı, bornozun kuşağı ile sevgilisinin boğazını sıkarak öldürdüğünü itiraf etti.

Önce öldürdü sonra makyaj yaptı
Polisteki  ifadesine göre zanlı,  genç kadını öldürdükten sonra cinayetin ortaya çıkmaması için banyodan çıkartıp boynundaki morlukların görünmemesi için fondöten sürdü. Daha sonra maktüle kıyafetlerini giydirip mutfakta kahvaltı masasına oturttu. Kahvaltı yaparken ölmüş izlenimi vermek için ağzına bir parça ekmek ve peynir koyan zanlı, ocağa koyduğu sütün altını yanık halde bıraktı.  Hiçbir şey olmamış gibi arabasına binerek Adana'ya dönen zanlı ancak vicdan azabı çektiği için cinayeti  itiraf ederek ölmek istediğini aktardı.

Sevgilisinin resmini yaptı, not bıraktı
Zanlı cinayeti aklından çıkartamadığı için Antalya’dan Adana’ya döndüğünde sevgilisi Gülsüm T.’nin resmini yaptı.
Resmin yanına çiçek koyup intihar notu bırakan zanlının, “Gülsümüm mayam benim. Keşke beni aileme gönderseydin. Kocandan ayrılma sürecini uzatmasaydın. Yanına geliyorum seni seviyorum” yazdığı ortaya çıktı.

Katil zanlısı tutuklandı
Antalya’da adliyeye sevk edilen zanlı çıkarıldığı mahkeme tarafından “kasten öldürme” suçundan tutuklandı.




http://www.ankaramasasi.com/haber/26228/kusursuz-cinayet
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.